A Suprema egyesíti a hőmérséklet-mérést az arcfelismeréssel

A Suprema hőkamerát úgy fejlesztették ki, hogy az arcfelismerés és a bőrhőmérséklet-mérés kombinálásával javítsa a COVID elleni védekezés biztonságát. A Suprema megoldása fokozottabb pontosságot és következetességet biztosít a hőmérséklet mérésében azáltal, hogy a Facestation 2 arcfelismerő algoritmusával behatárolják az arc felső részét.

A Facestation 2 az alany arcának hőmérsékletét és termikus képét mutatja az intuitív grafikus felhasználói felületen, audio- és vizuális riasztásokat adva, ha a mért érték a beállított küszöbhőmérsékletet meghaladja.

Forrás: Biometric update

Forrás: Biometric update

A Suprema hőkamera és a Facestation 2 rugalmasan konfigurálható a változó igényekhez. Beállítható, hogy megtagadja az emelkedett hőmérsékletű felhasználók belépését, míg az ‘bypass mode’ letiltja az arcfelismerési funkciót, és csak a normál bőrhőmérséklet alapján engedélyezi a továbbhaladást. A rendszer úgy is elrendezhető, hogy riasztást és értesítéseket küldjön a személyzet számára, ha a mért hőmérséklet magasabb, mint az előre beállított küszöb.

A fejlett termográfiai technológiát alkalmazva a Suprema hőkamera gyors és pontos hőmérséklet mérést kínál, képkockánként 19 200 pixel felbontással, 0,5 Celsius fokos pontossággal. A hőkamera nem igényel fekete test referenciát méréshez, ezáltal egyszerűsítve az alkalmazást. A Celsiusban és Fahrenheitben egyaránt megjeleníthető hőmérsékleti adatok eseménynapló-formátumban is menthetők. A Suprema hőkamera kényelmesen csatlakoztatható a Facestation 2-hez USB-kábellel, lehetővé téve az egyszerű telepítést új és utólag kiépíthető berendezésekben is.

Forrás: securityworldmarket.com

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások