LDSZ Smart City Szimpózium 2019

Európai Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok címmel rendez nemzetközi konferenciát az LDSZ Vagyonvédelmi Kft., a T.E.L.L. Kft és a Doktoranduszok Országos Szövetsége 2019. február 8-án a Kandón Budapesten.

smart-cities-konf-cover

Fókuszban a biztonság, fenntarthatóság és a modernizáció, valamint hazánk és Európa városai fejlődésének legfontosabb területei.

A European Smart Sustainable and Safe Cities Conference 2019 helyszínét ezúttal is az Óbudai Egyetem józsefvárosi kampusza adja, ahova számos országból érkeznek majd szakemberek, hogy a biztonság, fenntarthatóság és a modernizáció kérdéskörét körüljárjak, bemutatva saját kutatási- és fejlesztési vagy akár szakmai eredményeiket.

  • A rendezvényen a tudományos és szakmai plenáris ülések és a kapcsolódó témájú kiállítás mellett magyar és külföldi kutatók, PhD hallgatók és doktorjelöltek mutathatják be kutatásaik legfrissebb eredményeit. Természetesen bemutatják a 2019. évben megjelenő IoT kamera és egyéb termékeiket a Milesight, a T.E.L.L., a JABLOTRON, a CATHEXIS. A GDPR vagyonvédelmi szolgáltatásokat érintő tapasztalatairól is szó esik majd. Az LDSZ Kft. új, innovatív termékéről, a modern ügyfélhívó rendszerről is hallhatunk.
  • A nap folyamán megrendezésre kerülő kapcsolódó témájú kiállítás mellett magyar és külföldi kutatók, PhD hallgatók és doktorjelöltek mutathatják be kutatásaik legfrissebb eredményeit.
  • A tudományos plenáris előadások levezető elnöke Prof. Dr. Rajnai Zoltán, Magyarország kiberkoordinátora és az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar dékánja lesz.
  • Az érdeklődők több tudományterület előadásai közül választhatnak, az előadások angol és magyar nyelven hallgathatók meg. A konferencia a hallgatóság részére ingyenes, de regisztrációhoz kötött
  • Részletes program a napokban várható

A rendezvény főszervezője a Doktoranduszok Országos Szövetsége, valamint 2019-ben társszervezők a LDSZ Vagyonvédelmi Kft., a Biztonságos és Élhető Városokért Egyesület, valamint a Magyar Mérnökakadémia.

Továbbá immáron második alkalommal vesznek részt a szervezésben az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Műszertechnikai és Automatizálási Intézete és a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar, Anyag- és Gyártástudományi Intézetének, Anyagtudományi Intézeti Tanszéke. A rendezvény tudományos részéről és friss híreiről bővebben itt olvashat.