smart-cities-konf-cover

LDSZ Smart City Szimpózium 2019

Európai Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok címmel rendez nemzetközi konferenciát az LDSZ Vagyonvédelmi Kft., a T.E.L.L. Kft és a Doktoranduszok Országos Szövetsége 2019. február 8-án a Kandón Budapesten. (tovább…)

smart-cities-konf-cover

Európai Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok Konferencia 2019

Európai Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok címmel rendez két napos nemzetközi konferenciát az Doktoranduszok Országos Szövetsége 2019. február 7-8. között. Az eseményt negyedik alkalommal rendezik meg, amelynek fókuszában a biztonság, fenntarthatóság és a modernizáció áll, valamint hazánk és Európa városai fejlődésének legfontosabb területei. (tovább…)

Intelligens kamerák: a videó analitika ereje

Intelligens kamerák: a videó analitika ereje

A hálózati kamerák térnyerése az analóg CCTV telepítések rovására arra serkenti a fejlődést, hogy értékes extra funkciókkal ruházzuk fel a rendszereket. A képminőségben történő fejlődés, a nagyteljesítményű processzorok és a folyamatosan továbbfejlesztett szoftver algoritmusok mind az új videó analitikai alkalmazások útját tapossák ki. (tovább…)

A beléptetés fejlődését meghatározó 9 legfontosabb irányzat

A beléptetés fejlődését meghatározó 9 legfontosabb irányzat

Kutatások szerint a rohamosan fejlődő digitális technológia területén a beléptető rendszerek és eszközeik gyorsuló tempóban fogják meghaladni  a hagyományos beléptetési módszereket.  A legjelentősebb megoldások már napjainkban is a hálózaton keresztül összekapcsolt és szoftver alapú fejlesztések. A biometrikus azonosítás terjedésével a készülékek (technikák) is könnyebben lesznek telepíthetőek az eddigieknél. (tovább…)

Lap teteje