Európai Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok Konferencia 2019

A European Smart Sustainable and Safe Cities Conference 2019 helyszínét ezúttal is az Óbudai Egyetem józsefvárosi kampusza adja, ahova számos országból érkeznek majd szakemberek, hogy a biztonság, fenntarthatóság és a modernizáció kérdéskörét körüljárjak, bemutatva saját kutatási- és fejlesztési vagy akár szakmai eredményeiket.

Forrás: ssscc.hu

Forrás: ssscc.hu

A rendezvényen a tudományos és szakmai plenáris ülések és a második nap folyamán megrendezésre kerülő kapcsolódó témájú kiállítás mellett, magyar és külföldi kutatók, PhD hallgatók és doktorjelöltek mutathatják be kutatásaik legfrissebb eredményeit. A tudományos plenáris előadások levezető elnöke Prof. Dr. Rajnai Zoltán, Magyarország kiberkoordinátora és az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar dékánja lesz. Az érdeklődők több tudományterület előadásai közül választhatnak, az előadások angol és magyar nyelven hallgathatók meg. A konferencia a hallgatóság részére ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció megnyitása a hallgatóság részére és részletes program 2019 januárjában várható.

A rendezvény főszervezője a Doktoranduszok Országos Szövetsége, valamint 2019-ben társszervezők a LDSZ Vagyonvédelmi Kft., a Biztonságos és Élhető Városokért Egyesület, valamint a Magyar Mérnökakadémia. Továbbá immáron második alkalommal vesz részt a szervezésben az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Műszertechnikai és Automatizálási Intézete és a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar, Anyag- és Gyártástudományi Intézetének, Anyagtudományi Intézeti Tanszéke.

A rendezvény tudományos részéről és friss híreiről bővebben itt olvashatunk.

Tokody Dániel Prof. Dr. Mester Gyula
a konferencia szervező bizottságának elnöke a konferencia szervező bizottságának társelnöke

Doktoranduszok Országos Szövetségének elnökségi tagjai

Hozzászólások