Az LDSZ Kft. budapesti biztonságtechnikai szimpóziuma - 2017

Az LDSZ 2017-es biztonságtechnikai szimpóziuma

Az LDSZ budapesti biztonságtechnikai szimpóziuma, a tél közepének (és január végének) egyik, évenként visszatérő jele. Újdonságokkal, érdekességekkel, a szakma szűkebb és bővebb érdekeltségi körét érintő információkkal vár minden érdeklődőt 2017. január 27-én a cég.

Kriminálexpo 2016 Forrás: www.kriminalexpo.hu

Kriminálexpo 2016

“Kommunikáció a biztonságos világért, kommunikáció a biztonságos Magyarországért” témakörben kerül megrendezésre az idei Kriminál expo 2016. november 8-10. között

Új kihívások a biztonság világában konferencia

Új kihívások a biztonság világában konferencia

Színvonalas eseményre kaptunk meghívást a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre 2016. április 6.-ára. A rendezvény célja volt, áttekintést adni több olyan, gazdasági-társadalmi aktivitási területről, ahol hangsúlyosan megnövekedtek a biztonsági kihívások, éppen ezért ezek rendszerszemléletű áttekintését és a teendők meghatározását szinte valamennyi előadás hangsúlyozta.

LDSZ Biztonságtechnikai Szimpózium Pécs

LDSZ Biztonságtechnikai Szimpózium Pécs

Az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. nyolc cég összefogásával 2016. március 4-én, pénteken Pécsett tartja tradicionális biztonságtechnikai szimpóziumát.

Komplex alkalmazási lehetőségek

Komplex alkalmazási lehetőségek: fizikai biztonság és információvédelem. biz2 Total Security Conference

Május 20-án első alkalommal került megrendezésre a biz2 Total Security Conference a Kopaszi gáton található port11 rendezvényházban. A két rendező cég, az Aspectis Kft. és a biztributor (IT biztonsági disztribútor) célja volt, a fizikai biztonság és információvédelem komplex alkalmazásának lehetőségeit bemutatni, egyben jelezni a két terület összehangolásának szükségességét.

MBF konf. elocsarnok

Impressziók az MBF V. kecskeméti konferenciájáról. Cél a biztonsági kockázatok megelőzése, irány, a tudatos tervezés!

Forrásban a biztonságvédelmi közélet. Talán egy hete sincs, hogy a Biztonságpiac Konferencia eseményeiről megjelentettük második cikkünket és már a Magyar Biztonsági Fórum (MBF) éves nagyrendezvényéről van lehetőségünk beszámolni. A színhely a kecskeméti Sheraton Hotel igazán exkluzív környezete, a 200 fős létszám pedig még a jelentősebb hazai szakmai rendezvényekhez viszonyítva is kiemelkedő, de okkal. Kísérletet teszünk az okok feltárására.

kamion plomba ellenorzes

Biztonság széles kitekintésben! Pillanatképek a Biztonságpiac 2015 Konferencia és Kiállításról II. rész – Logisztikai és kereskedelmi biztonság

 

A napokban „ Technológiai fejlesztések – Biztonságtechnikai trendek” témakörben megjelent cikkünkben már idéztük a Biztonságpiac Konferencián elhangzottakat. Elmondtuk, hogy az esemény vitathatatlan sikerének az oka nyilván a biztonság problémakörének szélesebb megközelítésben történő áttekintése, ami a biztonságpiac.hu munkafilozófiájának a lényege és ami mára már láthatóan kiváltja a szakma komoly érdeklődését. Ismét csak önkényesen tallózva a rendezvény számos eseménye között, a következőkben a logisztikai és a kereskedelem biztonság témakörét érintjük vázlatosan.

ldsz logo

LDSZ Biztonságtechnikai Szimpózium 2015. március 20. Pécs

Az LDSZ Kft hagyományos éves szimpóziumát 2015. március 20-án pénteken tartja egész napos program keretében Pécsett, a Palatinus Hotelben. Az idei rendezvény öt cég összefogásával jön létre. A rendezők változatlanul számítanak a szakma megkülönböztető figyelmére és szeretettel várják az érdeklődőket.

Biztonsagpiac konferencia terem

Biztonság széles kitekintésben! „Pillanatképek” a Biztonságpiac 2015 Konferencia és Kiállításról I. rész

A konferenciát Idén már második alkalommal rendezte meg a Biztonságpiac.hu, a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ) és a Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT)  az ORFK Teve utcai székházában. Az esemény vitathatatlan sikerének az oka nyilván a biztonság problémakörének szélesebb megközelítésben történő áttekintése,  ami a biztonságpiac.hu munkafilozófiájának a lényege és ami mára már láthatóan kiváltja a szakma komoly érdeklődését egyben hiánypótló jelentőségű.  

LDSZ szimpózium

LDSZ szimpózium. 9 téma, 4 óra. Fókuszban az év újdonságai a Kandón

A január végi rendezvény az idei év újdonságairól szólt, melyekből idén sem volt hiány. Az érdekes témák: a CANON biztonsági IP kameráinak hazai megjelenése, ezek PC alapú és stand-alone rögzítési lehetőségei, egy új GSM modul, egy új HD video technológia, a Plug&Play IP megoldások, valamint városi térfigyelő rendszerek telepítésének gyakorlati tapasztalatai, mintegy 80 szakmai látogatót vonzottak az ország számos pontjáról.

XI. Rockwool Építészeti Tűzvédelmi Konferencia

XI. Rockwool Építészeti Tűzvédelmi Konferencia és Továbbképzés, az új OTSZ. jegyében

2015. február 19 én a Budapest, SYMA Rendezvényközpont ad otthont a nagy érdeklődéssel várt rendezvénynek. Az új OTSZ számos vonatkozásában jelentősen változtatja meg a tűzvédelmi építész tervezők munkáját, hiszen életbe lép az épületek kockázati alapú besorolásán alapuló tűzvédelmi tervezés. A Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Tagozatának szakmai továbbképzése, gyakorlati oldalról kívánja tematikus programja során áttekinteni a teendőket.

Európai Kültéri Védelmi Konferencia 2014 október 28-29. Nürnberg

Európai Kültéri Védelmi Konferencia 2014 október 28-29. Nürnberg

Az Umirs Europe Kft és az Umirs Germany GmbH második alkalommal rendezi meg az Európai Kültéri Védelmi Konferenciát Németországban, Nürnbergben október végén. Az eseményre az idei évben is számos nemzetközi előadó és kiállító érkezik, bemutatva az újdonságaikat, segítve az ezzel a dinamikus fejlődésben lévő területtel foglalkozó szakemberek munkáját.

Lap teteje