Rekord látogatottság a MIPS 2019-en – Aspectis beszámoló

Március 25-28-a között került megrendezésre a világ vezető videómenedzsment platform fejlesztőjének, a Milestone Systems-nek szokásos éves konferenciája, melynek ezúttal Koppenhága adott otthont.

Forrás: Aspectis Kft

Forrás: Aspectis Kft

A Milestone Integration Platform Symposium 2019 elnevezésű eseményen idén 865 fő vett részt az EMEA régióból. A résztvevők száma hűen tükrözi a Milestone Systems piacvetető pozícióját, valamint az XProtect platform és az a köré csoportosuló közösség iparágra gyakorolt hatását. A háromnapos konferencián számos, a biztonságtechnikai ipar jelenével és jövőjével kapcsolatos előadás hangzott el.

Malou Toft, az EMEA régió alelnöke előadásában rámutatott, hogy az intelligens megoldások hogyan változtatják meg az üzleti tevékenységeink módját a jövőben és hogy a technológiai innovációk felgyorsulása nemcsak lehetőségeket teremt számunkra, hanem felelősséggel is tartozunk azért, hogy azokat mire és hogyan használjuk fel.

Susan von Bülow, vezető digitális projektmenedzser bemutatta a frissen indult Milestone Marketplace-t, melynek célja, hogy a különböző igényeket összekösse a megoldások szállítóival. Prezentációjában kiemelte, hogy a Marketplace-en keresztül – annak néhány hetes indulása ellenére is – már több, mint 100 Milestone által ellenőrzött és/vagy tanúsított megoldás érhető el.

Martin Gren, – az Axis Communications társalapítója – előadásában rávilágított, hogy a különböző platformok milyen hatást gyakoroltak az iparágra az elmúlt évtizedben, valamint érzékeltette, hogy az új fejlesztések milyen hatással lesznek és milyen új lehetőségeket fognak teremteni a közeljövőben.

Az utolsó nap zárásaként a résztvevők egy közös gálavacsorán vettek részt, melyen a régiók kiemelkedő tevékenységeiért többen is díjazásban részesültek. Az Axis Communications, az év kamera partnereként részesült díjazásban. Külön büszkeséggel tölt el bennünket, hogy régiónkban ebben az évben a Criterion Biztonságtechnikai Zrt. is díjat kapott, mint régiónk legjobban teljesítő partnere. A cég az elismerést magasan képzett értékesítési és műszaki munkatársainak, a minőség iránti elkötelezettségüknek és kimagasló értékesítési eredményeinek köszönheti. A díjat a cég munkatársai: Koplányi Viktor értékesítési igazgató, Jambrik Olivér és Juhász Tamás létesítményvezető mérnökök Anders Johanssontól, régiónk igazgatójától vehették át.

Sikerükhöz ezúton is gratulálunk!

Forrás: Aspectis Kft.

Hozzászólások