Bátraké a szerencse! Országos szakmai konferenciára idén elsőként a Biztonságpiac vállalkozik

A Biztonságpiac Konferenciát és Kiállítást a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ), a Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) és a Biztonságpiac Média és Kiadó Kft. immár nyolcadik alkalommal rendezi meg.biztpiac

VIII. Biztonságpiac 2021 Konferencia és Kiállítás

  • Időpont: 2021. június 15.
  • Helyszín: Nemzeti Közszolgálati Egyetem (1083 Budapest, Üllői út 82. )
  • Részvétel: személyesen, de védettségi igazolvánnyal, ugyanakkor Lehetőség nyílik az online regisztrációra és részvételre is.

A konferencia fővédnökei: Dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter A konferencia védnöke :Dr. Balogh János r.altábornagy, országos rendőrfőkapitány

A szervezők a rendezvény sokéves tradícióira építve ismét eszmecserére invitálják az állami és magánbiztonsági ágazat, valamint a védelmi ipar szereplőit és az egyes témák iránt érdeklődő állami és civil szféra képviselőit.

A programról vázlatosan. A VIII. Biztonságpiac 2021 konferencián a belügyi és a honvédelmi tárca, a rendőrség,,a katasztrófavédelem, valamint a magánbiztonsági ágazat vezetői és döntéshozói elemzik az elmúlt év/évek magán-, civil és közbiztonsággal kapcsolatos eseményeit, aktuális trendjeit és kilátásait. A rendezvény új elemeként hazai és nemzetközi szakértők közreműködésével az egészségbiztonság témája is képbe kerül. A rendezvényhez – jelenleg egyeztetés alatt álló – kültéri programokat is terveznek Mindezekkel párhuzamosan workshopokat is tartanak, ahol a cégek tíz percben mutathatják be be termékeiket, illetve szolgáltatásaikat.

További információk és regisztráció:
VM komm. Kft
Tel.: 1-350-6951
Vidor Eszter
vidor.eszter@vmkomm.hu

Bizony vagány vállalás ez, hiszen még alig kecmeregtünk ki a covidból (ha egyáltalán), de már tényleg nehezen bírjuk a személyes szakmai kapcsolatok hiányát, az élő beszédet, a találkozásokat. Reméljük, hogy a példa ragadós lesz. Addig is sok sikert kívánunk a rendezőknek. A szerk.

Hozzászólások