Megjelent a Milestone XProtect 2019 R3: fókuszban a keresés funkció

A Milestone Systems a világ vezető videomenedzsment szoftver (VMS) szállítói között is kiemelt helyet foglal el. Idei VMS-ének a legújabb verziója központi keresés funkciót hoz magával a Milestone XProtect Smart Clientbe, amely által a felhasználók mostantól még gyorsabban és okosabban vizsgálhatják át a felvételeiket.

Forrás: Milestone Systems

Forrás: Milestone Systems

További újdonság még az Adaptive Streaming funkció, a fejlesztett eszközjelszó-kezelés, és az új Driver Framework, amely a hardvergyártóknak kedvez, rajtuk keresztül pedig a végfelhasználóknak is. Ezeken felül természetesen a szoftver ezzel a verzióval is gyorsult azonos hardveren a folyamatos optimalizációknak köszönhetően.

Központi keresés

Az XProtect Smart Client újdonsült központi kereső platformjával mindenre egy helyről kereshet rá. Korábban a felhasználóknak számos különálló keresést kellett végeznie a videoarchívumban attól függően, milyen adattípusra voltak kíváncsiak. Az új Keresés eszközzel a felhasználók kiszűrhetik a mozgást, riasztásokat, eseményeket, könyvjelzőket és egyéb adattípusokat és mindezt egyetlen felületről tehetik meg, gyors és hatékony videokeresést lehetővé téve.

Továbbá az új keresés platform az analitikai képességekkel rendelkező partneri integrációknak is kedvez: saját szűrési lehetőségek jelennek meg ezekhez. Az beépülő moduloktól és eszközöktől függően olyan keresési feltételek is lehetnek, mint vonalátlépés és objektum észlelése, a keresésre fordított időt lecsökkentve.

“Az új kereső rávilágít a közösségünk erejére. Az új szűrési lehetőségekkel ötvözni lehet partnereink analitikáit az XProtect natív felhasználói felületével, egységes felhasználói élményt nyújtva még több partneri integráció esetén is.” mondta Bjørn Skou Eilertsen, Chief Technology Officer, a Milestone Systems-től.

Forrás: Milestone Systems

Forrás: Milestone Systems

Adaptive streaming

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy automatikusan kisebb felbontású streameket kérjenek le a rögzítőszerverről, amikor a nagyobb felbontású nem indokolt, például amikor a Smart Client vagy Smart Wall ablakában a megjelenő videó nem teljes képernyőn fut. Ez csökkenti a szerveren a terhelést és így a rendszer teljes költségét (total cost-of-ownership, TCO) és a sávszélességnek is kedvez, így a fennmaradó sávszélt ki lehet aknázni másra.

Új eszközök a jelszavak kezelésére

Az új eszközjelszó-kezelés funkció által támogatott eszközgyártók száma megduplázódott! A funkcióval az XProtect Management Clienten keresztül pofon egyszerűen állíthatja be és kezelheti rendszereszközei jelszavait. Továbbá, most már képes ütemezni a jövőbeli jelszócseréket a maximális biztonságért.

Driver Framework a gyártóknak a még jobb eszköztámogatásért

A Milestone Systems az ipar legszélesebb körű eszköztámogatását kínálja, a támogatott kamerák és eszközök száma mára meghaladja a 8 000-t. Azért, hogy ez a már most lenyűgöző szám még tovább és egyre gyorsabban növekedjen és új típusú hardverek (például IoT) támogatása is megoldott legyen, a Milestone bemutatta a Milestone’s Driver Frameworköt. Az MIP SDK-ban (fájlkezelés) elérhető Milestone’s Driver Frameworkkel a gyártók, legyenek azok akár kicsik vagy nagyok, kifejleszthetik a saját illesztőprogramjaikat és az ONVIF-nél mélyebb integrációt hozhatnak létre általa.

“A Driver Frameworkkel a partnereink gyorsan piacra dobhatják és elérhetővé tehetik a végfelhasználóknak a legújabb technológiákat és új típusú eszközöket, például IoT termékeket és olyan képességekkel ruházhatják fel azokat, amelyek meghaladják az ONVIF korlátait.” magyarázza Jesper Just Jensen, Vice President, Products, a Milestone Systems-től.

További információk: www.aspectis.hu

Forrás: Aspectis Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások