Szoftvernapok az Aspectisnél – Try before buy akció!

Az Aspectis mindig is a kimagasló hozzáadott értékkel bíró szoftvereket értékesített a kezdetektől fogva. Most karácsonyi akció keretein belül két színvonalas szoftverét teszi elérhetővé egy 30 napos demo verzió keretein belül! 

Ultinous U-Filter demo regisztráció

ULTINOUS U-FILTERAz
Ultinous U-Filter mesterséges intelligenciát használ a riasztást kiváltó különféle objektumok azonosítására, osztályozására és indexelésére. A képalapú riasztásszűrés segítségével az alkalmazás elvégzi a videóriasztások ellenőrzését, és gondoskodik arról, hogy csak a releváns kameraeseményeket továbbítsa az operátoroknak. Az ismétlődő téves riasztások csökkentése lehetővé teszi a biztonsági csapatok számára, hogy figyelmüket a valódi veszélyekre összpontosítsák. Próbáld ki a mesterséges analitikán alapuló objektumazonosítást, töltsd le a demo-t és nézd meg, milyen hatékonyan biztosít rendszerüzemeltetést a U-Filter használata!

Vidarex VSaaS demo regisztráció

VIDAREX VSaaS
A Vidarex egy újgenerációs, intelligens, felhőalapú videó megfigyelő szolgáltatás, amely soha nem látott sebességet és egyszerű használatot biztosít. Csak szereld fel kameráid, csatlakoztasd a hálózathoz és készen áll a megfigyelésre bárhonnan, bármikor. A Vidarex klienssel most ingyenes akció keretein belül rögzítést is kapsz, így láthatod, hogy mennyire rugalmasan tudod monitorozni a megfigyelt területeid. Sokoldalúsága miatt a Vidarex mindenütt jó választás, ahol valamit őrizni vagy védeni kell, és nincs lehetőség helyi rögzítésre, de fejlett szolgáltatásai különösen ott hasznosak, ahol folyamatos monitorozásra és visszakeresésre van szükség.