ABUDGET – Új divízió az Aspectisnél

Az idén alapításnak 20. éves évfordulóját ünneplő Aspectis 2023 júniusában a cég 3. üzletágának elindítását határozta el. Az ABUDGET a CCTV technológia belépő szintjére koncentrál kínálatával.

A Cég a kezdeti korszak sikerei és a piac konszolidálódása után 2010-ben megalakította szolgáltatási üzletágát, amelyet akkor egy arculatváltás is markánsan kifejezett. Az Aspectis filozófiájának és a forgalmazott termékek körének köszönhetően az elmúlt időszakban elsősorban a felső kategóriában volt jelen, a projekt alapú üzletek kiszolgálására koncentrált, azonban a piac belépő szintjére nem rendelkezett megfelelő kínálattal.

Annak érdekében, hogy ezt a szegmenst is ki tudja szolgálni, az új üzletág ABUDGET néven jelenik meg a piacon, és 2023 szeptemberében kezdi meg valós tevékenységét. Ebbe az üzletágba olyan termékek kerülnek majd, amelyek kedvező áron nyújtanak – elsősorban a kisebb felhasználók számára – korszerű, versenyképes megoldásokat.

Ennek első képviselőjeként a Reolink jelenik meg az ABUDGET kínálatában, amellyel az Aspectis disztribúciós szerződést kötött és megkezdi ezen termékek forgalmazását természetesen marketing és műszaki támogatás mellet. Az új üzletág elindításával a cég partneri hálózatának jelentős bővülésére számít. Kiszolgálásukra egy webáruházat is indít, amelynek segítségével a regisztrált partnerek egyszerűbben és gyorsabban tudnak rendelni.

A Reolink 2009-ben alapított kínai videótechnológiai fejlesztő- és gyártó vállalkozás, amely a biztonságtechnológia piacán jelentős figyelmet kapott az elmúlt években és egyre népszerűbbé vált a felhasználók körében. A cég elkötelezett az intelligens otthoni megoldások iránt, és széles körű kamerarendszerekkel látja el a felhasználókat, amelyek segítenek védeni és megfigyelni otthonaikat, környezetüket. A Reolink Amerika, Európa, Ausztrália és Új-Zéland piacainak kiszolgálására fejleszti termékeit.

Forrás: aspectis.hu