ARH – Intellio felvásárlás

Az ARH csoport ez év márciusában megvásárolta az Intellio Technologies Zrt. részvényeinek 100%-át. Az Adaptive Recognition Hungary Zrt. Magyarország egyik legsikeresebb tech – vállalata, amely a világ több mint 150 országába exportál okmány- és rendszámleolvasáshoz kapcsolódó technológiákat.

A hazai bázisú Intellio közelmúltban bemutatott innovatív fejlesztései, az általa nyújtott szolgáltatások és a két vállalat számos területen fennálló kapcsolata eredményeként
az ARH csoport ez év márciusában megvásárolta az Intellio Technologies Zrt. részvényeinek 100%-át.
 A cégek reményei szerint azzal, hogy a két vállalat értékesítési csatornái, fejlesztései és termékskálája közös irányítás alá került, partnereik és felhasználóik az eddigieknél szélesebb spektrumú termékpalettához és még magasabb színvonalú megoldásokhoz juthatnak a jövőben.

Az Intellio tulajdonosai, munkatársai tudatják, hogy a cég sikertörténete a jövőben is önálló vállalatként, de az ARH cégcsoport tagjaként folytatódik tovább, saját gyártású termékei és megoldásai a továbbiakban is változatlan műszaki tartalommal érhetőek majd el.  .

forrás: Intellio ZRt.

kapcsolódó cikk:

Az Intellio Video System 3 az Országos IP Konferencián

Vélemény, hozzászólás?