Intellio - dinamikus fejlesztésekkel az ARH csapatában Forrás: Intellio Kft

Intellio – dinamikus fejlesztésekkel az ARH csapatában

Az  Intellio mint kiemelkedő teljesítményű hazai fejlesztő nem ismeretlen az olvasóink számára,  tudjuk, hogy 2005-ben alapították fiatal magyar szakemberek, azzal a céllal, hogy a szakmába szinte úttörőként fejlesszenek intelligens IP kamerákat. Ugyanakkor az utóbbi időszakban a szaksajtó nyilvánossága keveset hallott a cégről, mi ennek az oka? Wolf Richarddal a cég Belföldi Értékesítési Vezetőjével beszélgetünk.

Intellio a Haladás Sportkomplexumban Forrás: intellio

Intellio a Haladás Sportkomplexumban

Az Intellio szállítja az első, 2017-es MLSZ szabványnak megfelelő kamerarendszert, ami a Szombathelyi Haladás Sportkomplexumban kerül kiépítésre.

Intellio nyári újdonságok Forrás: intrellio

Intellio nyári újdonságok

Megjelent az IVS4 video-menedzsment szoftver új. Ezzel egy időben vált elérhetővé az új fejlesztésű IMC4 mobil kliens az AppStore és GooglePlay áruházakban.

Sikeres Intellio szakmai nap, rekord résztvevővel

Sikeres Intellio szakmai nap, rekord résztvevővel

Az idei év második szakmai napját október 29-én tartotta az Intellio Technologies Zrt. Az egész napos programnak a Groupama Aréna modern környezete adott otthont, ahol a résztvevők száma minden korábbi rekordot megdöntött. Az eseményre látogatók ezúttal is megismerhették az Intellio legújabb fejlesztéseit.

ARH – Intellio felvásárlás

ARH – Intellio felvásárlás

Az ARH csoport ez év márciusában megvásárolta az Intellio Technologies Zrt. részvényeinek 100%-át. Az Adaptive Recognition Hungary Zrt. Magyarország egyik legsikeresebb tech – vállalata, amely a világ több mint 150 országába exportál okmány- és rendszámleolvasáshoz kapcsolódó technológiákat.

Lap teteje