Válság és video megfigyelés

„A válság idején a videó megfigyelés bizonyítani fogja a hasznát ” – nyilatkozza James Min, az IDIS MD az IDIS Europe ügyvezető igazgatója aki azt vizsgálja, hogy a videó megfigyelési technológia hogyan támogathatja a biztonsági intézkedéseket a mostani kritikus időszakokban. (tovább…)

CCTV napló az Egyesült Királyságban, a CCTV rendszerek kezelésének és megfelelőségének támogatására

Az IFSEC Global Aaron Kernaghannel, a CCTV hozzáférés-ellenőrző és szerverhelyiség-megfigyelő megoldások szolgáltatójának, az Ecl-ips-nek az ügyvezető igazgatójával beszélget új vállalkozásáról ,a CCTV naplóról. A fejlesztés célja a CCTV eszközöket használók és karbantartók munkájának támogatása a megfelelőség és irányítás vonatkozásában. (tovább…)

3DR Solo drón bemutatófilmje

A videó azt akarja ábrázolni, hogy milyen egyszerű egy drón használata, jelen esetben a 3DR Solo típus. Emelett elképesztő képet kapunk arról, hogy egy jobb minőségű kamerával ellátva, mire képes egy ilyen apró szerkezet. A veszélyességre is felhívja a figyelmet, mivel ha ilyen könnyű irányítani, akkor olyan személy is képes rá, akinek nincs szakmai előképzettsége és esetleg kártékony célokra használná.

ARH – Intellio felvásárlás

ARH – Intellio felvásárlás

Az ARH csoport ez év márciusában megvásárolta az Intellio Technologies Zrt. részvényeinek 100%-át. Az Adaptive Recognition Hungary Zrt. Magyarország egyik legsikeresebb tech – vállalata, amely a világ több mint 150 országába exportál okmány- és rendszámleolvasáshoz kapcsolódó technológiákat.

A hazai bázisú Intellio közelmúltban bemutatott innovatív fejlesztései, az általa nyújtott szolgáltatások és a két vállalat számos területen fennálló kapcsolata eredményeként
az ARH csoport ez év márciusában megvásárolta az Intellio Technologies Zrt. részvényeinek 100%-át.
 A cégek reményei szerint azzal, hogy a két vállalat értékesítési csatornái, fejlesztései és termékskálája közös irányítás alá került, partnereik és felhasználóik az eddigieknél szélesebb spektrumú termékpalettához és még magasabb színvonalú megoldásokhoz juthatnak a jövőben.

Az Intellio tulajdonosai, munkatársai tudatják, hogy a cég sikertörténete a jövőben is önálló vállalatként, de az ARH cégcsoport tagjaként folytatódik tovább, saját gyártású termékei és megoldásai a továbbiakban is változatlan műszaki tartalommal érhetőek majd el.  .

forrás: Intellio ZRt.

kapcsolódó cikk:

Az Intellio Video System 3 az Országos IP Konferencián

ethical hacking logo

Okos otthon buta hibákkal? – Amikor a megfigyelőből megfigyelt lesz. Világszerte 100 ezer kamerát érinthet a most felfedezett biztonsági rés!

Nemcsak otthonokban, de szállodákban, bankokban is megtalálhatók azok az internetre csatlakoztatható biztonsági kamerák, melyek fölött az irányítás – egy magyar etikus hacker felfedezésének köszönhetően – könnyedén átvehető. A biztonsági rés világszerte százezer helyszínt érinthet, kihasználásával pedig az a furcsa helyzet áll elő, hogy helyettünk a betörők figyelnek meg minket, sőt egy vírus telepítésével más okoseszközök is irányíthatók. (tovább…)

Lap teteje