3dr-solo-dron-bemutatofilmje_150701

3DR Solo drón bemutatófilmje

A videó azt akarja ábrázolni, hogy milyen egyszerű egy drón használata, jelen esetben a 3DR Solo típus. Emelett elképesztő képet kapunk arról, hogy egy jobb minőségű kamerával ellátva, mire képes egy ilyen apró szerkezet. A veszélyességre is felhívja a figyelmet, mivel ha ilyen könnyű irányítani, akkor olyan személy is képes rá, akinek nincs szakmai előképzettsége 
ARH – Intellio felvásárlás

ARH – Intellio felvásárlás

Az ARH csoport ez év márciusában megvásárolta az Intellio Technologies Zrt. részvényeinek 100%-át. Az Adaptive Recognition Hungary Zrt. Magyarország egyik legsikeresebb tech – vállalata, amely a világ több mint 150 országába exportál okmány- és rendszámleolvasáshoz kapcsolódó technológiákat.

ethical hacking logo

Okos otthon buta hibákkal? – Amikor a megfigyelőből megfigyelt lesz. Világszerte 100 ezer kamerát érinthet a most felfedezett biztonsági rés!

Nemcsak otthonokban, de szállodákban, bankokban is megtalálhatók azok az internetre csatlakoztatható biztonsági kamerák, melyek fölött az irányítás – egy magyar etikus hacker felfedezésének köszönhetően – könnyedén átvehető. A biztonsági rés világszerte százezer helyszínt érinthet, kihasználásával pedig az a furcsa helyzet áll elő, hogy helyettünk a betörők figyelnek meg minket, sőt egy vírus telepítésével más okoseszközök is irányíthatók.

Lap teteje