Genetec biztonsági központ frissítés

Az egységes biztonsági platform, a Security Center új verzióját (5.10 verzió) mutatta be a Genetec. A számos új fejlesztés közül ez a jelentős új kiadás lehetővé teszi, hogy több rendszerkomponens fusson a felhőben, csökkentve a felhő és a helyszíni biztonsági rendszerek kommunikációs problémákat.

Forrás: Genetec

Forrás: Genetec

Ez megkönnyíti a külső rendszerek csatlakoztatását és a külső adatok megjelentetését az irányítópultokban, térképeken és az értékelésekben történő felhasználáshoz anélkül, hogy bonyolult, speciális integrációkra lenne szükség. A fejlesztett Security Center verzió új lehetőségeket kínál a vállalati videomegfigyeléssel foglalkozó ügyfeleknek, hogy megkönnyítsék a felhőbe való áttérést, valamint támogassák a rugalmas hibrid-felhő architektúrákat.

Egy lépéssel tovább lépve, az egységes, vállalati videomegfigyelés-szolgáltatás (VSaaS) felé, az Omnicast Biztonsági Központ új verziója – a Biztonsági Központ videokezelő rendszere – lehetővé teszi többszintű felhő és helyszíni tárhely használatát, rövid és hosszú távú videóarchívumok készítésére, kezelésére is.

A Sipelia Communications Management, az üzemeltetők és a kaputelefonok közötti SIP alapú kommunikációt lehetővé tevő modul is továbbfejlesztésre került, hogy támogatást nyújtson a felhőalapú telepítéshez.

Az új funkciók mellett egy új, kód nélküli megoldást fejlesztettek ki a külső adatforrások összekapcsolására az operátori munkák könnyítésére, míg a Genetec Mobile alkalmazás mostantól támogatja a Genetec Mission Control eseményeket és a szokásos működési eljárásokat.

Forrás. Genetec, IfsecGlobal

Kapcsolódó cikkek: