ifsec-2019-reg-cover

IFSEC 2019 regisztráció

Hivatalosan megnyílt Európa vezető biztonságpiaci eseményére az IFSEC International 2019-re való regisztráció, amely 2019. június 18-20-án kerül megrendezésre a londoni ExCeL rendezvényközpontban.

Security Essen 2016. Kirobbanó siker a legnagyobb európai biztonságtechnikai kiállítás, avagy… II. rész.

Security Essen 2016. Kirobbanó siker a legnagyobb európai biztonságtechnikai kiállítás, avagy… II. rész

tán mégsem? Igazából ez a kérdés motoszkál bennem szeptember 30. óta, mikor is felléptem a Németországból távozó repülőjárat fedélzetére. Elvitathatatlan, hogy 1040 kiállító európai (sőt világ) szinten – különösen egy biztonságtechnikai kiállítás esetén – fejbevágó mennyiség. Mégis, bennem maradt egy kis tüske, ami azóta is birizgál.

Security Essen 2016. Kirobbanó siker a legnagyobb európai biztonságtechnikai kiállítás, avagy… I. rész.Forrás: Ollári Viktor

Security Essen 2016. Kirobbanó siker a legnagyobb európai biztonságtechnikai kiállítás, avagy… I. rész

…tán mégsem? Igazából ez a kérdés motoszkál bennem szeptember 30. óta, mikoris felléptem a Németországból távozó repülőjárat fedélzetére. Elvitathatatlan, hogy 1040 kiállító európai (sőt világ) szinten – különösen egy biztonságtechnikai kiállítás esetén – fejbevágó mennyiség. Mégis, bennem maradt egy kis tüske, ami azóta is birizgál.

SecuriForum Kiállítás és Konferencia Forrás: securiforum.com

SecuriForum Kiállítás és Konferencia

Több mint tíz év szünetet követően 2016 szeptember 15-16-án SecuriForum címmel biztonságtechnikai és tűzvédelmi kiállítás kerül megrendezésre a Budapesten a Lurdy Házban A közel ötven kiállító és a dús konferencia program előre vetíti a rendezvény iránti kiemelt érdeklődést.

SICUREZZA 2015

SICUREZZA 2015

A SICUREZZA 2015, a biztonság-, és tűzvédelmi piac nemzetközi szakvására, november 3 és 5 között került megrendezésre Milánóban. Találkozási lehetőséget, szakmai fórumot kínált azon gyártói és integrátori körnek, akik új üzleti lehetőségek, megoldások iránt érdeklődtek.

Újból Londonban az Ifsec International

Újból Londonban az Ifsec International

2014. június 17. és 19. között várja elsősorban a szakma képviselőit az Ifsec International, amely immár 40 éves múltra visszatekintő rendezvény. A kiállítást idén is konferenciák, oktatások és előadások egészítik ki.

Gondolatok Essen után

Gondolatok Essen után

A Security Essen 2012 bezárta kapuit. Néhány gondolatot mutatunk be írásunkban a kiállítás után a biztonságtechnika fejlődése kapcsán. Ma a biztonságtechnika a legnyitottabb iparág – ez lehet a Security Essen 2012 sommás összefoglalója.

Security Essen 2012

Security Essen 2012

2012. szeptember 25–28. között rendezik meg a Security Essen biztonságtechnikai kiállítást. A szervezők ígérete szerint innovatív termékek és megoldások lesznek a figyelem középpontjában.

Lap teteje