IFSEC 2019 regisztráció

Hivatalosan megnyílt Európa vezető biztonságpiaci eseményére az IFSEC International 2019-re való regisztráció, amely 2019. június 18-20-án kerül megrendezésre a londoni ExCeL rendezvényközpontban.ifsec-2019-reg-cover

Az IFSEC International 2019 kiváló lehetőség a világ úttörő biztonsági technológiái megismerésére. Áttekinthetjük, hogy a legújabb megoldások hogyan reagálnak a valóságos támadási forgatókönyvekre, megismerkedhetünk az új rendszerintegrációs megoldásokkal, és kihasználhatjuk a lehetőséget arra, hogy a világ minden tájáról származó telepítőkkel, integrátorokkal, forgalmazókkal, tanácsadókkal és végfelhasználókkal találkozzunk, ismerkedjünk, üzleteljünk.

A tavalyi rendezvénynek több mint 27.000 biztonsági szakember látogatója volt nagyszabású oktatási programokkal, szemináriumokkal és workshop programokkal kiegészítve.

A rendezvényen előadnak többek között: dr. Pippa Malmgren, a DPRM Csoport alapítója és a Fehér Ház korábbi tanácsadója, Silvino Schlickmann Jr., az INTERPOL kutatási és innovációs igazgatóhelyettese, Michael Chertoff, volt amerikai belügyminiszter és Christian Horner, az Aston Martin Red Bull Racing csapatvezetője.

IFSEC International idei rendezvénye várhatóan még a tavalyinál is nagyobb látogatottságra számíthat, hiszen a tapasztalatok szerint rugalmasan alkalmazkodik a változó iparág igényeihez, kiemeli a leginkább kritikus kérdéseket és fejleményeket a mai biztonsági környezetben.

Regisztráció →

Hozzászólások