IFSEC 2022

Az Egyesült Királyság kiemelkedő biztonsági eseménye, 2022. május 17. és 19. között tér vissza az ExCeL Londonba, több ezer új termékkel, köztük a SightLogix, a Securesoft és a Paxton exkluzív bevezetésével.

Három év készszerszünetet követően találkoznak ismét személyesen a biztonsági telepítők és integrátorok, végfelhasználók, forgalmazók, tanácsadók, gyártók és kulcsfontosságú biztonsági társadalmi szervezetek.

Az IFSEC 2022 lehetőséget kínál a látogatóknak, hogy több száz vezető biztonsági beszállítóval találkozhassanak a hozzáférés-szabályozás, a videó megfigyelés, a határvédelem, a kiberbiztonság és egyéb területeken a képviselő cégeken keresztül. Találkozhatnak egyebek mellet az Advancis, a Dahua, a Hikvision, a CSL, és még számos további márka, legújabb, a COVID 19 -óta fejlesztett termékeivel.

Színes kiegészítő programok

  • Élő demók: A látogatók felfedezhetik, hogyan fejlődtek és alkalmazkodtak a biztonsági technológiák az elmúlt három év során, ha csatlakoznak a Converged Security Centerben megrendezésre kerülő egyedi bemutatókhoz, amelyek témája a fizikai biztonság és az információs technológia holisztikus összeolvadása.
  • Jóváhagyott termékek tesztelésre: A népszerű LPCB Attack Testing Zone 2022-re visszatér az IFSEC-hez, ahol a résztvevők élőben nézhetik meg az LPCB csapat képzett szakembereinek tesztprogramjait, amelyek során tesztelik az LPS-1175 jóváhagyott termékeket, bemutatva az egyes eszközök hatékonyságát.
  • A gyakornokok következő generációja akcióban: A mérnöki gyakornoki képzések és a bemutatott készségek ismertebbé tétele érdekében az Egyesült Királyság következő generációs biztonsági és tűzoltómérnökei mutatják be tudásukat a Holnap Mérnökei program keretében
  • ÚJDONSÁG: IFSEC és FIREX képzés: A kiállításon idén először a mérnökök és az integrátorok 4–6 órás képzéseken is részt vehetnek.

Számos kiállító mutat be vadonatúj termékeket az IFSEC International kiállításon, többek között a Texecom, a SighLogix, a Terracom, a Securesoft,, a Paxton Acces, a Beamagine, a Toshiba stb.

REGISZTRÁCIÓ AZ ESEMÉNYRE

Hozzászólások