SecuriForum Kiállítás és Konferencia

Több mint tíz év szünetet követően 2016 szeptember 15-16-án SecuriForum címmel biztonságtechnikai és tűzvédelmi kiállítás kerül megrendezésre a Budapesten a Lurdy Házban. A közel ötven kiállító és a dús konferencia program előre vetíti a rendezvény iránti kiemelt érdeklődést.
SecuriForum Kiállítás és Konferencia Forrás: securiforum.com
Az esemény várhatóan széles körűen biztosít lehetőséget a biztonságtechnikai és tűzvédelmi nagykereskedelmi és importőr cégeknek, valamint a hazai fejlesztő, gyártó cégeknek, hogy a rendezvény keretei közt mutassák be a termékeiket a telepítőknek, a rendszer-integrátoroknak és a biztonságtechnikai és tűzvédelmi tervezőknek.

Az ingatlanfejlesztő, beruházó és kivitelező cégek beszerzői széles palettában tekinthetik át a hazai technológiai kínálatot. A végfelhasználói oldalt képviselő biztonsági vezetők a munkájukat segítő és hatékonyabbá tevő megoldásokról gyűjthetnek információt.

A biztonságtechnikai képzésben, oktatásban tanuló hallgatók és az oktatóik az eseményen a szakterület legújabb fejlesztéseivel találkozhatnak.
A rendezvényt mi is olvasóink figyelmébe ajánljuk.

További információk és regisztráció: www.securiforum.com

Hozzászólások