Az Axis új, saját gyártású, tanúsított robbanásbiztos kamerákkal jelentkezik

Az Axis Communications bejelentette, hogy új leányvállalata az Axis Ex AB révén saját robbanásbiztos térfigyelő kamerákat és készülékeket fejleszt termékportfóliójában. Az Axis saját ATEX, IECEx, METLabs és más globális tanúsítványok szerint tanúsított, robbanásbiztos berendezéseket gyárt és értékesíthet. Az első új robbanásbiztos kamerás modelljei 2021 nyarán lesznek elérhetők.

Forrás: axis communications

Forrás: axis communications

A gyártási partnerekkel együttműködve a cég már 2015 óta kínálja a robbanásbiztos hálózati kamerák széles portfólióját. A technikák számos iparágban kerülnek sikerrel alkalmazásra. Saját robbanásbiztos készülékeinek gyártása során az Axis teljes felelősséget vállal a termékek minőségéért, ideértve a szervizelést és a terméktámogatást is ami jelentős előny lesz ügyfeleinek.

A társaság minőségirányítási rendszerének ellenőrzése és az ISO9001 és az ISO 80079-34 szabványoknak való megfelelés megállapítása után, az Axis termékeket a világ bármely pontján megbízhatóan fogják használni tanúsításai értelmében, ellentétben néhány robbanásbiztos eszközzel, amelyet csak meghatározott régiókban tanúsítottak.

Saját termékei gyártása során az Axis 5 év garanciát, szokatlanul hosszú szavatossági időt tud nyújtani ügyfeleinek a robbanásbiztos kamerák piacán.

Forrás: axis communications

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások