Hikvision HeatPro sorozat

A Hikvision piacra dobta a HeatPro kamerát, egy új termikus kamerasorozatot, amely időjárásvédett és megfizethető áron hatékonyan alkalmazható a kültéri védelemben, de a tűzmegelőzésben is.

Forrás: Hikvision

Forrás: Hikvision

A HeatPro sorozatú okos kamerák termikus videoelemzéssel rendelkeznek kültéri védelmi célokkal. A megfigyelt objektumok hőmérsékletének mérésével, a tűzkockázatok felderítésére és a kialakuló tűzek detektálásásra is képesek valós idejű riasztásokkal. A gyártó szerint a fenti funkciók, kiegészülve a pontos emberi / jármű-megkülönböztetéssel, vizuális és hang riasztásokkal ideálisak az SMB (kis- és közepes méretű vállalkozások) alkalmazásaihoz.

A sorozat számos különböző modellt és opciót tartalmaz, bi- spektrumú vagy monochrom lencsékkel. A kamerák számos megoldásba építhetők, például zökkenőmentesen működnek az NVR-ekkel, az AX PRO riasztórendszerekkel, sőt, a Hik-Connect segítségével valós idejű telefonos riasztásokhoz is alkalmazhatók.

A hőkamerák konfigurálása és kettős ellenőrzési szükséglete az eddigiekben speciális szakértelmet, plusz idő és energia igényt követelt meg a telepítőktől, üzemeltetőktől. Az új kamerasorozatot a fentiek figyelembe vételével fejlesztették. Egyszerűbb telepíteni őket, így a szakemberek több időt tölthetnek az optimális működés és a lehető legalacsonyabb téves riasztási arány konfigurálásával.

heatpro-banner

Forrás: Hikvision, IfsecGlobal

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások