A 11. távfelügyelet is fogadja az iQAlarm okos riasztók jelentéseit

Újabb távfelügyelet, a veszprémi székhelyű Nyugalom Kft csatlakozott az LDSZ Kft. által forgalmazott vezeték nélküli iQAlarm okos riasztó központok jelentéseinek fogadására alkalmas Távfelügyeletek sorába.

Az iQALARM riasztó rendszer versenyképes árával ( mely telepítve a vezetékes riasztókéval vetekszik ), a hozzáadott szolgáltatásokkal ( IoT ) lassan, de biztosan elfoglalja helyét a hazai vagyonvédelmi termékek palettáján. Az LDSZ termékmenedzserének, Matkó Csabának tájékoztatása szerint 2018. augusztus 23-án Veszprémben, a Nyugalom Kft. távfelügyeletén helyezhették üzembe az LDSZ szakemberei az OSM-2007 felügyeleti szerver 11. hazai példányát.

Az új technika használata lehetővé teszi a Nyugalom Kft. Veszprémi székhelyének közelében működő partnerek számára, hogy az általuk letelepített iQALARM vezeték nélküli okos riasztóközpontok jelentéseit egy, a közvetlen környezetükben működő felügyeletre továbbítsák. Ezzel a fejlesztéssel Veszprémnek és környékének a Nyugalom Kft. felügyelete által védett része, továbbá az a több, mint száz település, ahol a korszerű Távfelügyeleti tevékenységet a Nyugalom Kft. neve fémjelzi, kapcsolódott be abba a fejlődési irányvonalba, melynek célja, hogy a leendő felhasználókat olyan magas műszaki színvonalú, ugyanakkor megfizethető árú elektronikai védelmi berendezésekkel lássuk el, amely gyorsan telepíthető, a felhasználó szempontjából pedig egyszerűen használható.

Így már 10 megyében és a fővárosban is van olyan távfelügyelet, amely fogadja az iQAlarm vezeték nélküli okos riasztóközpontok jelentéseit.

Köszönjük Gaál-Sánta Szilviának a pozitív döntését, a Nyugalom Kft. technikai kollégáinak az installáció precíz előkészítését. Kívánjuk, hogy a Nyugalom Kft. a többi 10 Távfelügyelettel együtt a lehető legnagyobb mértékben részesüljön az iQALARM termékek sikereiből!

Az LDSZ Kft. várja további távfelügyeletek jelentkezését, hogy termék-támogatással installálhassa az iQALARM vevőkészüléket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az LDSZ Kft. által szervezett iQALARM oktatásokra itt » lehet jelentkezni.

Gaál-Sánta Szilvia és Matkó Csaba

Gaál-Sánta Szilvia és Matkó Csaba

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások