Megérkeztek az iQALARM új, 7 zónás vezetékes központjai

Az LDSZ Kft. örömmel tájékoztatja az érdeklődőket, hogy megérkeztek az iQALARM új 7 zónás vezetékes központjai, melyek minden funkciójukban (2 partíció, 3 programozható kimenet, beépített GSM/GPRS kommunikátor, IoT funkciók, ingyenes Felhasználói és Telepítői applikációk) megegyeznek a korábbi verziókkal, kivéve, hogy nem rendelkeznek a rádiós eszközökkel történő bővítés lehetőségével.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

Az új központok paramétereiről az érdeklődők az LDSZ Kft. honlapján tájékozódhatnak. Fontos információ, hogy az új központok megjelenésével a gyártó egy új Firmware verziót is kiadott, mely kisebb hibajavításokat, az új eszközök (vízszivárgás érzékelő, CO/gáz érzékelő) kommunikációjával kapcsolatos fejlesztéseket tartalmaz.

Az új FW bejelentkezés után letölthető a www.ldsz.hu oldalról a Dokumentumtár iQALARM menüpontjából. A gyártó feltétlenül javasolja, hogy a következő karbantartás vagy felülvizsgálat alkalmával végezze el az összes korábban telepített központon is a FW program frissítését, hogy a hibajavítások és fejlesztések elérjék céljukat.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

Kapcsolódó cikkek:

Írjon kommentet