Hogy miért a Jablotron?

A Jablotron Alarms a.s., mint a JABLOTRON termékek gyártója, előírta számunkra, hogy a gyár Magyarországi disztribútoraként képviseljük Szerviz részlegüket a garanciális panaszok kezelése során

Az együttműködés alapja a kölcsönös bizalom, mely egyrészt az LDSZ szakembereinek szakmai tapasztalatán, másrészt a JABLOTRON gyártmányainak kiváló minőségén nyugszik.

Mivel tapasztalataink szerint a JABLOTRON termékek meghibásodása 1% környékén van, és folyamatosan javul, nem jelent gondot sem a gyár, sem az LDSZ Kft. számára, hogy a telepítők és felhasználók által jelzett meghibásodásokat és jogos kifogásokat az esetek 99%-ában azonnali eszköz cserével oldjuk meg, majd az év folyamán összegyűjtött hibásnak vélt eszközöket évente egyszer lejelentsük a gyár felé, akik az esetek többségében új eszközt küldenek helyette.

Ennek a jelentésnek most jött el az ideje, ezért verejtékes munkával egy kupacba hordtuk az év során garanciális csere vagy garancián túli javítás céljából összegyűjtött eszközöket.

Ne feledjük, hogy a JABLOTRON termékeire 5 év garanciát kínál, ezért a csomagban nem kizárólag az idén eladott eszközök szerepelnek, ez nagyjából 5 év eladásainak arányos kivonata.

A képen a 2018 évben összegyűjtött, jelentésre felterjesztett összes eszköz látható.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

Ha Ön is szeretne ilyen megbízható termékeket ajánlani megrendelőinek, lépjen kapcsolatba még ma JABLOTRON termékmenedzsereinkkel, Matkó Csabával és Tóth Ferenccel!

És az árakat még nem is látta! A JABLOTRON az új szettekre alapozva még soha nem volt kapható ilyen versenyképes árakon. Tájékozódjon web oldalunkon, és legyen még ma JABLOTRON partner.

Forrás: LDSZ Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások