Békéscsabai távfelügyeleten üzembe helyezett JABLOTRON 100 vevőkészülék

Az Elit-Őr Kft. békéscsabai távfelügyeletén augusztus 30-án lett üzembe helyezve Magyarországon a negyedik JABLOTRON MOXA távfelügyeleti interfész a JABLOTRON termékek területi Viszonteladója, a NOVEX Kft. közreműködésével.

balra Tóth Csaba (Elit-ŐR Kft) és Tóth Ferenc (LDSZ Kft)

balra Tóth Csaba (Elit-ŐR Kft) és Tóth Ferenc (LDSZ Kft)

A JABLOTRON hivatalos forgalmazója, az LDSZ Kft. az anyagköltség felével támogatja azon távfelügyeletek beruházását, akik a JABLOTRON hibrid riasztóközpontok jelzéseinek vételére alkalmas vevőkészüléket helyeznek üzembe. A Cég így a legmodernebb Internet of Things (IoT) technológia használatát nyújtja a Telepítők és a Végfelhasználók számára.

A most üzembe helyezett berendezés használata lehetővé teszi az Elit-Őr Kft. telepítő partnerei, illetve más, Békéscsaba vonzáskörzetében tevékenykedő telepítők számára, hogy a JABLOTRON 100 sorozatú riasztó központok közvetlenül erre a távfelügyeletre továbbítsák a GPRS és a beépített LAN kommunikátorok jelentéseit. Ezzel a beruházással Magyarország 5. megyéje kapcsolódott be abba a fejlődési irányvonalba, melynek célja, hogy a leendő felhasználókat magas műszaki színvonalú, ugyanakkor megfizethető árú elektronikai védelmi berendezésekkel lássuk el. A JABLOTRON termékek a hazai piacon már több évtizedes múltjukkal bizonyították megbízhatóságukat és sokoldalúságukat. Gyorsan telepíthetők és egyszerűen használhatók.

Tóth Csaba Úrnak köszönjük a lehetőséget és kívánjuk, hogy a lehető legnagyobb mértékben részesüljön a JABLOTRON termékek sikeréből!

Várjuk további távfelügyeletek jelentkezését, hogy termék-támogatással installálhassuk a JABLOTRON  vevőt. Részletekért érdeklődjön ITT.

Matkó Csaba
LDSZ Kft.

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások