iQAlarm árcsökkenés. Az LDSZ Kft közleménye.

„Sajnálattal” tájékoztatjuk Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Euro árfolyamának kevéssé sem örvendetes emelkedése miatti árváltoztatások hulláma elérte az iQALARM termékcsaládot is. iqalarm-logo

Amikor egy értékesítő az árak korrekciójáról kezd beszélni, a hallgatóság minden alkalommal azonnal az árak emelkedésére gondol. A szokásos szemlesütés és burkolt bocsánatkérés helyett azonban azzal a meglepő állítással szeretnénk meglepni Önöket, hogy mindent összevetve az új árlista kiadása inkább segíti Önöket az iQALARM termékek értékesítésében, mint ahogy tette ezt idáig.

Az LDSZ Kft. megalakulása óta az „Élni és élni hagyni” hozzáállás jegyében végzi munkáját, és ezt figyelembe véve már sokkal kevésbé meglepő, hogy a „korrekció” nálunk a várakozásokkal ellentétben egy átlagosan 4%-os árcsökkenésben realizálódik.

Röviden szólva, az iQALARM termékcsalád árlistájában található 27 termékből 8-nak lefelé mozdult az ára és csak 6-nak mozdult felfelé, míg a többség változatlan maradt.

Úgy gondoljuk, hogy ezzel a bejelentéssel ismét kinyilvánítjuk elkötelezettségünket a megfizethető árú, de megbízható és versenyképes eszközök forgalmazása iránt. Ha ehhez még hozzá vesszük azt a magas színvonalú vásárlás előtti és utáni terméktámogatási munkát, mely ma már egyet jelent az LDSZ és az iQALARM nevével, bátran mondhatjuk, hogy ez a hír minden szövegkörnyezetben jó hír Önöknek és értékesítési erőfeszítéseiknek.

Forrás: LDSZ Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások