JABLOTRON F-Link program 1.6.2. verzió, számos újdonsággal

Az LDSZ Kft., mint a JABLOTRON ALARMS a.s. hivatalos magyarországi forgalmazója a héten olyan bejelentést tett, mely méltán tarthat igényt a szakmai közönség figyelmére. Megérkezett ugyanis a Jablotron 100 sorozatú központok programozására hivatott F-Link program 1.6.2 verziója, mely számos újítást és apróbb, nagyobb javítást tartalmaz, mint például a program felkészítése az új, innovatív videós riasztáshitelesítési kamerák (JI-111C és JI-112C) funkcióinak használatba vételére, a kamerák szerver hozzáférésének tesztelése és a Felhasználók számára készült J-Link program 1.6.2 változata.

A program a MyJABLOTRON web Ügyfélkapuba lépve a telepítők MyCOMPANY oldalán, a MySTORAGE nyomógombra kattintva érhető el.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

Amennyiben Ön még nem tartozik azon szerencsés telepítők közé, akik már rendelkeznek MyCOMPANY hozzáféréssel, itt a jó alkalom, hogy jelezze csatlakozási szándékát az LDSZ Kft. két Jablotron termékmenedzserénél (lásd lejjebb), akik pár percen belül elvégzik a szükséges regisztrációt és lehetővé teszik a honlapra történő belépést.

Mivel az LDSZ Kft. ezt az évet az IoT (Internet of Things – A Dolgok Internete) használataba vételének és megismertetésének szenteli, természetes, hogy mi is fokozott érdeklődéssel fogtunk hozzá a szoftver elemzéséhez. Nos elmondhatjuk, hogy bár a Jablotron mérnökei eddig is ismertek voltak kreatív gondolkodásukról és jellegzetes „hogyan tudnánk még többet kihozni belőle” hozzáállásukról most ismét bebizonyították, hogy gyártóként is képesek a telepítők és felhasználók szemével nézni saját termékeiket. Ezúttal a JI-111C és JI-112C videós riasztás hitelesítő kamerákat telepítő szakembereket lepték meg egy rendkívül hasznos és kézre állós funkcióval.

A változás az F-Link program megnyitása után a Kommunikáció fül adatlapjára pillantva első ránézésre is látható, mivel a választható nyomógombok egy új Kamerák gombbal bővültek.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

Kamera teszt

A gombra kattintva felugrik egy ablak, ahol a kamera teszt kiválasztható. A teszt lefuttatásával egy diagnosztikát kapunk, ami emlékeztet az alkalmazható kamerák határszámaira, és segít a helyi hálózatra ténylegesen (a hálózat teherbírásának függvényében) rákapcsolható kamerák számának meghatározásában.

A diagnosztika lépései: kapcsolat teszt; Port teszt; Sebesség teszt.

Az értékelésben látható a felbontástól függő telepíthető kamerák száma.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

Ezzel a funkcióval a JABLOTRON ismét egy könnyen használható, azonban rendkívül fontos segédeszközt adott a telepítők kezébe, megkönnyítve ezzel azoknak az életét, akik a hálózati kommunikációval még csak most barátkoznak, vagy csak egyszerűen, szeretik a jól megtervezett és működő megoldásokat.

Amennyiben további kérdései lennének vagy többet akarna tudni az új F-Link programról, illetve a Kamerateszt funkció használatáról, kérjük lépjen kapcsolatba az LDSZ Kft-vel, a JABLOTRON eszközök hivatalos forgalmazójával az alábbi elérhetőségeken:

Tóth Ferenc műszaki tanácsadó mérnök (06-20-3578168; toth.ferenc@ldsz.hu) vagy Matkó Csaba termékmenedzser (06-20-3578138; matko.csaba@ldsz.hu)

Kapcsolódó cikkek: