iQALARM – a riasztóközpontok új generációja

Az LDSZ új iQALARM riasztóközpont családja a riasztórendszerek generációváltásának jegyében született, és egyaránt megfelel a korszerű rendszerekkel szemben támasztott követelményeknek, és a magyar piacot jellemző ár/érték arány elvárásoknak is. A modern kor igényeinek megfelelően mobil APP-ról üzemeltethető, a telepítők számára gyorsan telepíthető, a felhasználók számára egyszerűen kezelhető.
iQALARM – a riasztóközpontok új generációja Forrás: LDSZ

Beépített GPRS kommunikátort tartalmaz, mely lehetővé teszi a távfelügyeletre történő jelentést, PUSH üzenetek küldését az arra kijelölt felhasználóknak, továbbá a rendszer távoli elérését a felhasználó számára a rendszer vezérlése, a telepítő számára a rendszer távprogramozása céljából.

Felépítését tekintve hibrid rendszerű, vagyis a költségtakarékosság jegyében lehetőséget ad vezetékes érzékelők csatlakoztatására is. Mindezt úgy, hogy a mai bérek és kábel árak mellett ne legyen drágább a vezeték nélküli érzékelők felszerelése. A telepítő akár az okostelefonjáról is tudja programozni. Mindezt MABISZ és EN50131 Grade 2 tanúsítással.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, Matkó Csaba kollégánktól (+36-20-3578138, matko.csaba@ldsz.hu), a vezeték nélküli riasztórendszerek szakértőjétől kaphat bővebb tájékoztatást az iQALARM belépő kategóriás, 16 zónás, 2 partíciós, 2 PGM kimenettel rendelkező, AES titkosítást alkalmazó, max. 9 felhasználót kiszolgáló központjáról.

Az iQALARM termékek forgalmazója:
LDSZ Vagyonvédelmi Kft.
Budapest, Pécs

www.ldsz.hu
iQALARM – a riasztóközpontok új generációja Forrás: LDSZ
Kapcsolódó cikkek:

Nyílt napok az iQAlarmnál
iQAlarm

Hozzászólások