T.E.L.L. – ahogy a közgazdasági tankönyvek tanítják. Magyar fejlesztésű IoT termékpaletta

A T.E.L.L. Kft. napjainkra láthatóan megelőzte számtalan hazai és külföldi versenytársát. Először technológiában, műszaki fejlesztésben lépett túl a konkurensein ( lásd video verifikációs kapunyitó, idéntől pedig kommunikátorok ), most pedig az árakban is..Az LDSZ Kft. továbbra is kiemelt disztribútora a TELL-nek és igyekszik folyamatosan tájékoztatni a telepítőket, vásárlókat a gyártóval és termékeivel kapcsolatos hírekről

Forrás:  LDSZ KFT

Forrás: LDSZ KFT

Az IoT innovatív megoldások bevezetése „verseny” győztese

A T.E.L.L.Kft 2017-ben számos lépést tett annak érdekében, hogy 2018. január 15-től új termékekkel és az eddigiektől jóval kedvezőbb árakkal és üzleti konstrukcióval jelentkezhessen. A Cég 2018. január 15-től egy szinte 100%-ban megújult termékpalettát kínál a piacnak, amely közel 30 fejlesztő 3 évi áldozatos munkájának az eredménye!  A termékek technikai fejlettség színvonala, valamint funkcionalitás és felhasználói élményének tekintetében jelentős előrelépést értek el. Új termékeikben jelen van valamennyi ismert technológia és számtalan innovatív megoldás, amelyet a biztonságtechnikai piac manapság megkövetelhet (IP kamera integráció, video verifikáció, Mobilalkalmazás, Push üzenet, Email, VOIP, NTP, Távmenedzsment, 3G kapcsolat, IP kapcsolat, Routerfelügyelet, Cloud, stb.).

Nem is beszélve arról, hogy színvonalas magyar IoT (Internet of Things) termékeket gyártó cégről beszélhetünk a biztonságtechnikai palettán. Ezzel a témával kapcsolatban LDSZ Biztonságtechnikai Szimpóziumon a TELL és a külföldi gyártók előadását lehet majd meghallgatni, 2018 február 2-án a Kandó Tavaszmező utcai épületében

Természetesen tisztában vannak azzal, hogy a piacon nagy a kínálat a jó minőségű termékekből, ezért úgy próbálták az eszközök funkcionalitását összeállítani, hogy mindig legyen valami olyan újdonság/funkció/szolgáltatás, amely lehetővé teszi a TELL termékek megkülönböztetését a piacon lévő versenytársaitól.

Élen az árversenyben is

Tudják, hogy a kiváló minőségű terméknek egy versenyképes árral is párosulnia kell, ezért 2017-ben a termékek előállítási költségének csökkentése érdekében is komoly lépéseket tettek. A gyártási, tesztelési, beszerzési folyamatok optimalizálásával mindezt úgy sikerült elérniük, hogy közben jelentősen bővítették a fejlesztői létszámot. 2016-ban további 23 fejlesztő alkalmazásával létrehozták a TELL budapesti fejlesztőközpontját, a cégcsoport 5. tagját, a TELL Műszaki fejlesztő Kft-t. Ezzel 40 főre növelték a fejlesztői és 100 főre az alkalmazotti létszámot.A technikai fölény elérése után céljuk egy olyan árstratégia kidolgozása volt, amely versenyképes, értékeli partnerei bizalmát, és ami a talán a legfontosabb, hogy stabil, tervezhető és hosszútávú üzleti együttműködés fenntartására is alkalmas.

Ennek megfelelően 2018. januártól megszűnnek a 2017-ben tapasztalt 1-1,5 hónap időtartamú gyári akciók. A 3 disztributor egész évben azonos áron kapja a T.E.L.L. termékeket, az akciókat maguk szervezik. Az LDSZ-nél tipikusan 1 hétig tartó akciók vannak/lesznek. A TELL az új üzleti modell értelmében csökkentette az árait és növelte a partnerek részére nyújtott üzleti és technikai támogatás hatékonyságát.

Elkészítették a 2018-as árlistát, amely 2018. január 15-én lépett életbe.  Az LDSZ weboldalán az aktuális végfelhasználói árak, valamint a termékek értékesítését elősegítő funkcionális termékösszehasonlító táblázat is megtalálható. Ennek segítségével könnyen és gyorsan lehet azt a terméket kiválasztani, ami biztosan kielégíti az adott telepítés igényeit.

Az új árlista áttekintésekor kiderült, hogy a TELL terméke olcsóbb, mint a legtöbb más gyártó hasonló feladatra megfelelő terméke. Így a drágább, de azonos feladatot ellátó termékeket kifuttatjuk, így egyszerűsítve a palettát.
Ennek megfelelően az eddigi applikációs, video verifikációs kapunyitók árát a TELL oda vitte le, ahol eddig a hagyományos kapunyitóké volt. Mostantól nem is érdemes a hagyományost tervezni, a felhasználó érti, és kéri az IoT kapunyitó kényelmét,
funkcióit.

TELL GSM GATE CONTROLLForrás: LDSZ KFt

TELL GSM GATE CONTROLL
Forrás: LDSZ KFt

Érkeznek az új IoT termékek

A Pager7 rendelhető, január 23-tól szállítható.Az Adapter2 Pro, a Pager4 Pro és az iPBridge Pro is február 15-től lesz kapható. A TELL 2017-ben tartott egy Road Show-t ezekkel az új termékekkel, részletesen bemutatta az új funkciókat. három műszaki kollégánk várja a technikai kérdéseket az új termékekkel kapcsolatban.

A közös jövő

Bízunk abban, hogy az új IoT termékek és árak segítik a közös gondolkodást, az üzleti lehetőségeink kiaknázását és lehetővé teszik, hogy nagyobb mennyiségben értékesítsük a TELL termékeit olyan piaci szegmensekben is, ahol eddig az eszközöket magas árfekvésűnek ítélték meg. Mindezt elősegítendő az LDSZ Kft. a nála megvásárolt TELL termékekre 3 év garanciát ad.

Forrás: Szabó László kereskedelmi igazgató, LDSZ Vagyonvédelmi Kft.

Kapcsolódó cikkek: