Fókuszban a PREDOR beléptető

A Predor beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer 2017 májusában robbant be a hazai piacra, és azonnal hatalmas érdeklődés övezte. Az innovatív funkciók, a rugalmasság és a kimagasló ár-érték arány okán rendkívül széles a felhasználási területek skálája. Az alkalmazást kisvállalkozások, gyárak, logisztikai központok és hivatalok is előszeretettel választják.

Forrás: Power Kft

Forrás: Power Kft

A szakemberek azért is kedvelik a Predort, mert a rendkívül széles funkciókör és magas biztonsági szint mellett is átlátható, könnyen kezelhető. Egyetlen szoftveres felületen kísérhetjük figyelemmel a dolgozók helyadatait, a kamerák valós idejű képét, a riasztásokat, ellenőrizhetjük a munkaidő- nyilvántartást stb. A lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt.

Manapság az RFID azonosítók adatai akár ingyenes mobilalkalmazások segítségével is könnyedén kiolvashatók, ezért egyre nagyobb hangsúlyt kell helyeznünk adataink védelmére.
A Predor olvasócsaláddal biztosítható a titkosított kommunikáció, és az azonosítók másolásvédelme. Az innovatív tampervédelem tovább növeli a rendszer biztonságát. Ha az olvasót el akarják távolítani a falról, akkor a beépített autóipari szenzor szabotázs jelzést ad.
Kültéri (IP65), vandálbiztos, vagy akár falba süllyezthető kivitelek közül is választhatunk.

Forrás: Power Kft

Forrás: Power Kft

Ingyenesen letölthető a Predor mobilalkalmazás is, melynek segítségével a cégvezetők bárhonnan figyelemmel kísérhetik a dolgozók tevékenységeit, értesülnek a riasztásokról, szükség esetén akár felhasználókat is tilthatnak le azonnal. Az applikáció további különlegessége, hogy tűzriasztás esetén valós időben végezhetjük az evakuálást saját androidos készülékünkkel.

Forrás: Power Kft

Forrás: Power Kft


A munkaidő riportok áttekintése eddig hosszú időt vett igénybe, ezért a vezetők nem is tudták ezt napi szinten ellenőrizni. Predor rendszerrel egy kattintással hívhatunk le statisztikákat a késésekről, túlórákról, munkaidő-egyenlegekről vagy bármilyen egyéb tevékenységről. Grafikus felületeken jelennek meg a cégvezetők, munkáltatók számára fontos információk.

Forrás: Power Kft

Forrás: Power Kft


Riasztáskor az érintett átjárót figyelő kamerák képe automatikusan megjelenik. Szükség esetén bármilyen eseményhez automatikusan felvétel is rögzül. A riasztás helyét térképen is megtekinthetjük.

Forrás: Power Kft

Forrás: Power Kft


A szoftver a felhasználó beállításai és elnevezései alapján vezérlőnként elkészíti a bekötési rajzot. Ha a szoftverben átkonfiguráljuk az átjárókat, vagy aktiváljuk valamelyik relés kimenetet stb., akkor rendszer automatikusan berajzolja a változtatásokat az ábrába. A szerelés ezen részét ezáltal kiszervezhetjük.

Forrás: Power Kft

Forrás: Power Kft

A Predor honlapján elérhető a telepítőkereső. Az oldalt meglátogató végfelhasználók és generálkivitelezők válogathatnak képzett telepítő partnereink közül. Azok a telepítő cégek jelennek meg ezen a felületen, akik részt vettek valamelyik ingyenes online, vagy személyes oktatásunkon.

Forrás: Power Kft

Forrás: Power Kft

Banai András
Leviathan Solutions Kft.

További információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: Predor beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer!

Kapcsolódó cikkek: