Predor munkaidő-nyilvántartó rendszer

A Predor egy magyar fejlesztésű beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer. Előző cikkünkben már bemutattuk néhány innovatív funkcióját. Ebben a rövid ismertetőben kifejezetten a munkaidő-nyilvántartásra koncentrálunk. Gyakran felmerül a kérdés: „Miért más, mint a többi?” Többek között azért, mert könnyen áttekinthető, grafikus felületeken jelennek meg a cégvezetők számára fontos adatok. Fontosnak tartjuk, hogy egy vezető gyorsan átlássa a munkaidő-sértéseket, szabálytalanságokat, és ne kelljen táblázatokat böngésznie.

Aláírható jelenléti ívet generál a rendszer automatizáltan, PDF-ben

Előre beállítható, hogy milyen céges és dolgozói adatok szerepeljenek rajta. Testre szabható az oszlopok száma és tartalma is. Ha nem megfelelő kártyahasználat miatt eltérések jelentkeznek, manuálisan módosíthatjuk is az adatokat. Beállíthatjuk, hogy pl. minden hónap első napján az előző havi jelenléti íveket generálja le a rendszer automatikusan, és küldje el e-mailben.

predor-munkaido-2.

Automatikus műszakbesorolás

Több műszakos munkarend esetén gyakran változik a műszakbeosztás. Ha nem tudnánk előre, hogy az egyes munkavállalóknak mikor kell dolgoznia, akkor a rendszer a mozgásadatok alapján automatikusan elvégzi a besorolást, és kalkulálja a munkaidő adatokat helyettünk. Ez a funkció különösen hasznos például gyárak számára.

predor-munkaido-3.

Webes felület

Ezt a kifejezetten a munkaidő-kezeléshez kapcsolódó weboldalt a munkavállalók bármilyen eszközről, bárhonnan elérhetik. A dolgozói felületen a munkavállalók csak saját munkaidő adataikat láthatják, a saját naptárukban ellenőrizhetik munkaidő egyenlegüket, műszak beosztásukat, vagy igényelhetnek szabadságot is. Egy részleg vezetője a webes felületen kizárólag saját beosztottainak munkaidő adatait láthatja. Besorolhatja őket műszakba, vagy elbírálhatja az igényelt szabadságokat.

predor-munkaido-4.

A néhány kiemelt funkción felül a rendszer nagy előnye a rugalmas konfigurálhatóság. Bármilyen, Magyarországon használatos munkarendet kezel, és teljesen egyedi munkaidő szabályokat is beállíthatunk.

Ráadásul az automatizáltan generált riportoknak köszönhetően rengeteg adminisztrációt spórolhat meg a felhasználó.

További információ: https://www.predor.hu/Home/Media

Forrás: Leviathan Solutions Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások