Predor: vandálbiztos, titkosítható olvasók elérhető áron

A magyar fejlesztésű Predor beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszerről korábbi írásainkban olvashat. A rendszer olvasói is megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak, extrém környezeti hatásoknak is ellenállnak. A strapabíró kivitel mellett széleskörű funkcionalitás, magas biztonsági szint és változatos külső jellemzi a termékeket.

Predor olvasókForrás: Levhiatan Solutions Kft

Predor olvasók
Forrás: Levhiatan Solutions Kft

  • Minden Predor olvasó titkosítható
  • Kültéri olvasóink extrém környezeti hatásoknak is ellenállnak
  • Chip kompatibilitás: MIFARE Ultralight® & Ultralight® C, MIFARE® Classic & C Classic EV1, MIFARE Plus, DESFire® EV1 & EV2
  • Testreszabható LED színek és visszajelzés
  • A beépített elmozduIásérzékelő gondoskodik a szabotázsvédelemről
  • A programozókártya segítségével egy mozdulattal felprogramozhatjuk az eszközöket.

Miért fontos a titkosítás?

Forrás: Levhiatan Solutions Kft

Forrás: Levhiatan Solutions Kft

A hagyományos azonosítóinkat egyszerű, akár ingyenes eszközökkel bárki észrevétlenül lemásolhatja, majd néhány másodperc alatt készíthet magának egy azonosítót. Ezáltal felruházta magát a mi jogosultságainkkal, és szabadon közlekedhet a létesítmény területén.

A titkosítás segítségével másolásvédetté teheti azonosítóit. A titkosított adatok a kulcsok ismerete nélkül nem hozzáférhetők. A Predor szakemberei titkosítják rendszerét, ehhez csupán egy titkosítási igénylőlapot kell kitöltenie, ami 2-3 percet igényel. Minden rendszerhez egyedi titkosítási kulcsokat készítenek, melyeket igény szerint meg is őriznek. Minden titkosított rendszerhez tartozik legalább egy programozókártya, mely tartalmazza a rendszer adatait, a LED visszajelzések módját, a titkosítási kulcsokat és a tamper (szabotázs) beállításokat is. A kártya olvastatásával ezeket az adatokat betáplálhatjuk az olvasókba.

INNOVATÍV, EGYEDI SZABOTÁZSVÉDELEM

Az eszközökbe autoipari elmozdulásérzékelő szenzor van beépítve. Szükség esetén beállítható, hogy mechanikai támadás esetén az olvasó minden titkos adatot automatikusan töröljön a memóriájából, így illetéktelenek nem férnek ezekhez hozzá. Az újraprogramozás egyszerűen, a programozókártya olvastatásával történik.

További információ

Forrás: Levhiatan Solutions Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások