Predor mobilalkalmazás

A magyar fejlesztésű Predor beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszert korábbi írásainkban már bemutattuk. Az „Enterprise” verzióhoz ingyenes mobilalkalmazást biztosítunk, melynek segítségével bármikor, bárhonnan figyelemmel kísérheti munkavállalói tevékenységeit, cégének biztonságos működését.

Cégét akkor is szemmel szeretné tartani, ha épp úton van, vagy nincs számítógép közelben?

A Predor mobilalkalmazás segítségével

  • láthatja a riasztásokat
  • kezelheti telefonján az evakuációs listát
  • böngészheti az eseménylistát
  • megtekintheti a személyek tartózkodási helyét
  • letilthat személyeket egy mozdulattal
  • távolról is nyithat ajtót
Forrás: Leviathan Solutions Kft

Forrás: Leviathan Solutions Kft

RIASZTÁSOK

Az alkalmazás nem csak tűzjelzéskor hasznos. Kérhetünk értesítést többek között erőszakos behatolás vagy ajtó kitámasztása esetén is. Sőt akkor is, ha illetéktelenek próbálnak kártyával, vagy az olvasó szabotálásával bejutni az épületbe.

KI HOL TARTÓZKODIK?

Bármikor, bárhol könnyedén ellenőrizheti, hogy ki nem érkezett még meg. Listázhatja a személyek tartózkodási helyét helyiségek vagy személyek szerint is.

EVAKUÁLÁSI LISTA

Tűz esetén fényképes evakuálási listát generálunk. A gyülekezőponton az applikáció segítségével gyorsabban kideríthetjük, hogy ki van még esetlegesen veszélyben. A személyek helyadatai valós időben frissülnek.

TÁVOLI VEZÉRLÉS

Bármelyik ajtót biztonságos csatornán keresztül vezérelheti mobiljáról, vagy ellenőrizheti az ajtó üzemmódját, megfelelő működését.

FELHASZNÁLÓK ÉS RÉSZLEGEK

A részlegeket színekkel is jelöljük. A személyek fontos adatait is áttekintheti. Szükség esetén le is tilthat bárkit azonnal.

Mobilapplikációnk a Predor Enterprise szoftverrel használható, ingyenesen letölthető a Play áruházból!

További információ

Forrás: Leviathan Solutions Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások