Honeywell DT8320 kombinált mennyezeti ÉRZÉKELŐ, csupa nagybetűvel írva

A DT8320 mennyezeti érzékelő sorozattal a Honeywell magasra tette a lécet. Képletesen szólva és szó szerint is. A szerelési magassága 2,4 métertől akár 8 méterig lehetséges, amely 12 – 21 méter átmérőjű védett kört eredményez. Ezt a kimagasló teljesítményt a három tüköroptikás pyro érzékelőnek köszönheti, amit kiegészít egy mikrohullámú doppler.

Forrás: Honeywell

Forrás: Honeywell

Felületre szerelve kiváló megoldás lehet raktárak, nagy belmagasságú helységek védelmére. Süllyesztő kerettel használva a legmodernebb belső építész sem találhat benne kifogást. Esztétikusan simul a mennyezetbe. Inkább hasonlít egy modern LED világítótesthez, mint egy vagyonvédelmi rendszer részéhez.

Nagy érzékelési lefedettség

360°-os látómező, rendkívül sűrű és széles érzékelési zónák garantálják a nagy lefedettséget. A TÜKÖR-OPTIKA biztosítja a legprecízebb technológiát, és a legjobb észlelési / hamis riasztási arányt.

Forrás: Honeywell

Forrás: Honeywell

Beépített EOL ellenállás

DIP kapcsolóval beállítható vonalvégi ellenállásértékek kiválasztás csökkenti a telepítési időt. Az érzékelő aljzatban épített sorkapocsba egyszerűen és kényelmesen köthetőek a vezetékek.

Digitális mikrohullámú adaptív küszöbszint

Az érzékelő digitálisan beállítja a mikrohullámú küszöbértékeket, figyelembe véve a helyiségben fellépő zavarokat, például mennyezeti ventilátorok vagy más ismétlődő mozgó tárgyak által keltett zavarokat. Az eredmény – kiváló hamis riasztási immunitás még „aktív” helyiségekben is.

Forrás: Honeywell

Forrás: Honeywell

Öntesztelő elektronika

Az érzékelő rendszeresen teszteli a teljes mikrohullámú áramkört, tesztjel küldésével és fogadásával. Bármilyen rendellenesség esetén az érzékelő elindítja az antimask / hiba relét.

Fejlett jelanalízis és processzor

A belső processzor (DUAL TEC®) számos fejlett funkciót támogat, ideértve az egyidejű diagnosztikát, a digitális fluoreszcens fény interferencia szűrőt, a digitális adaptív mikrohullámú küszöböt, az adaptív alapvonalakat és a kétirányú hőmérsékleti kompenzációt.

Forrás: Honeywell

Forrás: Honeywell

Növelt fehérfény védelem

A szabadalmaztatott fekete hibavédelem 6500 lux fehér fényhatékonysággal csökkenti a téves riasztásokat. Ez segít csökkenteni a fények, zseblámpák vagy fényvisszaverő tárgyak által okozott hamis riasztási problémákat.

Villanófénnyel kapcsolható séta teszt funkció

Csökkenti a telepítési időt, mivel a sétateszt egyszerűen egy zseblámpával az érzékelőre villanta engedélyezhető. Automatikusan lejár az idő.

Vibrációszűrő áramkör

Beépített rázkódásérzékelés. Az érzékelő rezgése esetén az áramkör felülbírálja a PIR jelet, és biztosítja, hogy az eszköz tartósan dual üzemmódban maradjon.

A sorozta tagjai:

DT8320F4 Dual TEC® mennyezeti dual érzékelő érzékelő (10,525GHz) , Grade2
DT8320AF4 Dual TEC® mennyezeti dual érzékelő érzékelő (10,525GHz) – Anti mask funkcióval, Grade3

Kiegészítők:

DT8300-FMK süllyesztő szerelő Kitt
DT8300-CPM Maszkoló matrica szett (4 x 60° maszk)

Forrás: Rácz Géza Modern Alarm Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások