Egy korszak lezárása – JABLOTRON 80 OASiS – De biztosított termékutánpótlás

A gyártás leállítása azonban nem jelentette azt, hogy a már telepített rendszerek ne működtek volna tovább, és óhatatlanul itt is ott is felmerült egy kis javítási igény, vagy a rendszerek bővítésének igénye. Egy év hallgatást követően, a Jablotron „amíg a készlet tart” címkével ellátva áruba bocsátotta az ott tárolt OASiS eszközöket.

Forrás: CREDEX Alarm Systems

Forrás: CREDEX Alarm Systems

Az LDSZ Kft. létrehozta Jablotron 80 termékeinek adatbázisát a honlap OUTLET szekciójában azon telepítők számára, akik segíteni szeretnének a megrendelőiknek abban, hogy karbantarthassák, esetleg bővíthessék OASiS rendszerüket.

Ma azonban eljött az a nap, mely előre vetíti ennek az eddig rendelkezésre álló forrásnak az elapadását, ezért a JABLOTRON úgy döntött, hogy a még rendelkezésre álló készleteit még kedvezőbb áron teszi elérhetővé a rendszerek korábbi telepítői, mai karbantartói számára.

Közel 50% kedvezményt biztosítanak minden olyan telepítő vagy végfelhasználó számára, aki úgy érzi, hogy hajlandó befektetni a jövendő évek karbantartási-bővítési anyag igényébe.

Természetesen az LDSZ Kft. vásárlói már a csökkentett árakat találhatják a honlapon A megrendeléseket a beérkezések sorrendjében teljesítik,, amíg a JABLOTRON készlete tart.

Az LDSZ Kft., mint a JABLOTRON magyarországi forgalmazója kiemelt rákötési jutalékot és emelt speratív jutalékot fizet azon telepítőknek, akik korábban telepített JABLOTRON rendszereiket az LDSZ távfelügyeletére kötik. A távfelügyelet az ország majdnem minden településén tud biztosítani kivonuló szolgálatot. A rákötéshez szükséges technikai eszközöket rendkívüli kedvezményes áron bocsátja a telepítő partner rendelkezésére.

További információk: Matkó Csaba Jablotron termékmenedzser.

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások