A CathexisVision végzett az első helyen! Benchmark Innovation Awards 2018

A független Benchmark Magazin 2018-as innovációs versenyének első helyezettjeként – VMS (Video Menedzsment Szoftver) kategóriában – a CathexisVision 2018-as verzióját nevezte meg.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

A Benchmark Magazin elismerten a világ egyik legprofesszionálisabb műszaki kiadványa, mely erőteljesen fókuszál technológiai innovációkra, designra és a közelmúltat fémjelző ún. „okos-megoldások” alkalmazhatóságának elemzésére. Az egyes kategóriák versenyzőinek kiválasztása is rendkívül szigorú feltételrendszernek való megfelelést feltételez. Ezután következik az ennél is szigorúbb elbírálási folyamat, melynek eredményéért szakmai felelősséget vállal a Magazin, valamint azért is, hogy az adott termék/megoldás valóban képes arra, amit a gyártó állít róla promócióiban.

A világpiacon már 20 éve aktívan fejlődő Cathexis megoldásai mára 1 Milliónál is több videocsatornát kezelnek. A cég elsődleges termékfejlesztési irányelve az együttműködés a telepítőkkel/végfelhasználókkal, így CathexisVision mint az egyik legkönnyebben telepíthető és alkalmazható VMS szoftver vált ismertté a piacon – melyet a Benchmark külön is kiemelt elemzésében.

Új Cathexis funkciók

A versenyen győzelmet aratott CathexisVision 2018 olyan új funkciókat is tartalmazott, mint a SNAP és MOTION SEARCH és az Activity Trails (aktivitás/mozgás nyomvonal grafikus megjelenítése). A SNAP SEARCH a megfigyelt képterület kijelölt szegmensének változásairól készít pillanatképsorozatot melyekre kattintva azonnal a minket érdeklő tartalomhoz ugorhatunk. A pillanatképek összefűzésével célirányos, akár több idősávot felölelő „klipeket” készíthetünk. A MOTION SEARCH a felhasználó által (utólag) meghatározott képterületen érzékelt mozgásokat listázza ki villámgyorsan. A siker további eleme volt az Adjacent Camera Mapping (Szomszédos Kamera Feltérképezés), melynek segítségével egy adott személy/objektum mozgása egyszerűen és intuitív módon követhető több („szomszédos”) kamera képanyagán keresztül. Nem mellékes tény, hogy a cég szoftvere az egyik legstabilabb és leginkább hardver-erőforrást kímélő megoldás a piacon.

A CathexisVision olyan neves és méltán elismert ellenfeleket utasított maga mögé 2018-ban, mint a Pelco, Genetec, Milestone, Avigilon.

Rendkívül büszkék vagyunk az elért eredményre, mellyel a Magazin és a piac elismerte termékfejlesztési erőfeszítéseinket, – nyilatkozta Mark Ross, a Cathexis EU ügyvezető igazgatója.

A hazai forgalmazó LDSZ Kft kereskedelmi igazgatójának Szabó Lászlónak a nyilatkozata:
Nem lepődtem meg a CathexisVision kiemelkedő sikerén. Évek óta tisztában vagyunk a CathexisVision kiemelkedő képességeivel, hiszen pontosan a most elismert képességeiért emeltük be kínálatunkba. Mára számos kiemelt projektben bizonyított sikeresen.

Forrás: LDSZ Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások