Milestone esemény Magyarországon! Csatlakozzon hozzánk Ön is! Az Aspectis Kft közleménye

Milestone Integration Day Hungary

A Milestone Integration Day Hungary,  2019. április 10-én kerül megrendezésre Budapesten, a Városliget Caféban, összehozza a Milestone Systems, a világ vezető VMS gyártójának üzleti-, közösségi partnereit és a végfelhasználóit, hogy felfedezzék, mi mindenre képes a nyílt platform, és személyre szabott megoldásokat hozhassanak általa létre.

milestone_integration_day_hun

Az Aspectis és számos partnere lesz jelen az eseményen; kamera fronton az Axis Communications  és a Hanwha Techwin, videoanalitika terén a Herta Security fogja erősíteni a mezőnyt, de az  IBM, az Advancis és a SAIMOS előadásait is hallgathatják az érdeklődők.

Ismerje meg a közösségünk erejét és csatlakozzon hozzánk Ön is!

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet megtehet az alábbi linkre kattintva. Minden prezentáció angol nyelven lesz megtartva.

A Milestone egy Software Development Kitet (SDK-t) tesz elérhetővé—a MIP SDK—amely kódpéldákat, könyvtárakat, dokumentációkat, és folyamatokat nyújt, amelyek segítik a fejlesztőket az XProtecttel való interakcióban. A Milestone három ingyenes, online kurzust kínál, amelyek segítik a bizonyos célokra történő integrációk kialakítását, és abban is segítenek, hogy hogyan kell használni a Visual Studio-t, .NET-et, és C#-ot beépülő modulok létrehozására és komponensek integrálására. A MIP beépülő modulok számos Milestone termékben futtathatók, egyszerűvé téve több termék egyetlen kifejlesztett beépülő modul általi támogatását.

További információkat és az esemény programját a Milestone weboldalán találja.

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások