A Motorola Solutions is segíti a COVID-19 kapcsán a biztonságos munkahelyek megteremtését

A Motorola Solutions a közelmúltban számos fejlesztést jelentett be videobiztonsági és elemzési portfóliójában. A megoldásokkal a szervezetek és létesítményekben folyó munka biztonságos újraindítását, folytatását kívánják segíteni. A kínálat a COVID-19 körüli biztonság és védelem kulcsfontosságú elemeire összpontosít, beleértve a megelőzést, a védelmet és a reagálást.

Forrás: Motorola Solutions

Forrás: Motorola Solutions

Megelőzés

A megfigyelési portfolio vezető elemei az Avigilon biztonsági kamerák. A megoldások ötvözik a videó pontosságát, bizonyító erejét és az AI-alapú elemzés intelligenciáját, hogy vizuális felvételeket és statisztikai mintákat gyűjtsenek azokon a helyeken, ahol a társadalmi távolságtartó protokollokat megsértették, ahol az egyének nem viselnek arcmaszkot, és egyúttal pontosan nyomon kövessék, hogy hány ember tartózkodik a létesítményben bármely adott időpontban. A kamerák az Avigilon Control Center intelligens videokezelő szoftverét használják.

A cég természetesen jelentkezik a belépési pontokon a hőkamerás testhőmérséklet mérő technológiával is, ez az Avigilon H4 Thermal ETD.

Közvetlen védelem

A védelem (védekezés) első vonalában dolgozók biztonsága, védelme az esetenkénti agresszió, illetve a fertőzések ellen kiemelt fontosságú a munkaadók számára. Ezek a dolgozók felszerelhetők a Motorolla Solution testkameráival, így biztosítva a mindenkori közvetlen kapcsolatot a biztonsági személyzettel.

Reakció

A biztonságos munkavégzés elősegítésére nélkülözhetetlen a fizikai hozzáférési biztonság és a videoanalitika kombinációja, integrált felhasználása. A Motorola Solution integrált képessége akadályozhatja a COVID-19 terjedését a szervezet irodáiban, létesítményeiben.

Forrás: Motorola Solutions

Forrás: Motorola Solutions

Az új identifikáció korrelációs riport segít a munkaadóknak áttekinteni, a már pozitív COVID teszttel rendelkező személy (személyek) épületen belüli mozgását. Ennek a képességnek segítségével a Motorola Solutions Aviglion Appearance Search technológiájával és az Identity Search szolgáltatással a biztonsági szolgáltatók idővonalakat és rögzített felvételeket készíthetnek az érintett egyén útjáról az egész épületben, segítve a kontaktok felkutatását is.

Forrás: securitywordmarket.com

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások