Új lehetőségek Axis eszközökhöz a Milestone XProtectben

Az Axis Communications piacra dobta az AXIS Optimizer for Milestone XProtect új verzióját, amely „továbbfejlesztett támogatást” kínál a hang- és eszközkezeléshez, valamint a központi rendszámtábla-kezeléshez.

Forrás: Axis Communications

A 4.5-ös verzió továbbfejlesztette a meglévő hangszórókezelő-integrációt, amely jelenleg magában foglalja a push-to-talk szolgáltatást és a zónakezelést a kamerákon és hangszórókon keresztüli szélső bejelentésekhez. Az új verziót úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a rendszergazdai szerepkörök számára, hogy közvetlenül a Milestone-ban állítsák be az AXIS Audio Manager Edge szolgáltatást, így a rendszer audioképességeinek beállítását, például bejelentések ütemezését, háttérzene lejátszását stb.

A kísérleti felhasználók számára elérhető AXIS Device Manager Extend integráció lehetővé teszi az összes csatlakoztatott Axis eszköz távoli kezelését a Milestone XProtectben.

A Milestone-ban felsorolt ​​„összes eszköz” exportálható az Eszközkezelő Extendbe. Az egyetlen központi műszerfali eszköz lehetővé teszi a kezelők számára a kulcsfontosságú eszközkarbantartási feladatok elvégzését „nagy méretben”, például a firmware frissítését az Axis eszközökön. Ráadásul az AXIS Optimizer legújabb verziójával a kezelők „engedélyezési és blokkolási” listákat hozhatnak létre és kezelhetnak az AXIS Rendszámtábla-ellenőrző elemzéséhez közvetlenül a Smart Clientben.

Az új verzió ingyenesen elérhető az érdeklődő telepítők számára az Axis eszközök integrációs csomagjaként a Milestone XProtectben.

Forrás: Securityworldmarket

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások