CANON biztonsági kamerák Magyarországon

A több, mint 70 éves képrögzítési tapasztalattal rendelkező japán CANON hálózati kamerái, megjelentek a hazai piacon is. Az 1,3 MP és FULL HD felbontású PTZ, dome és box kamera modellek, kitűnő képminőséget produkálnak gyenge fényviszonyok mellett is. A technikákat idén ősztől az LDSZ Kft forgalmazza.

Kiemelkedő képminőség

A CANON, mint kiemelkedő gyártó a legigényesebb – broadcasting – piacon, a biztonsági kameráiba a saját maga által fejlesztett és Japánban gyártott optikákat, fényérzékelő CMOS-okat és video jelfeldolgozókat építi be. Ezzel tökéletes összhangot tud biztosítani a képalkotás folyamatában, amivel különleges képminőséget ér el. A külön képfeldolgozó és hálózatkezelő processzor, a DIGIC DV III és a DIGIC NET II beépítésével a teljes képfeldolgozási folyamat, így a rögzítés, feldolgozás, kódolás és továbbítás zökkenőmentesen zajlik.

ONVIF kompatibilitás

A kamerák ONVIF 2.4 és ONVIF Profile S kompatibilisek, a progressive scan funkciónak köszönhetően, villódzás mentes képet jelenítenek meg a monitorokon. SD kártyára készítenek felvételt, beépített 2 utas audioval rendelkeznek. Minden funkció távolról, szoftverből állítható. Az átfogó CANON 3 éves cseregarancia teljes körű szolgáltatást biztosít.

Kompakt boksz kamera sorozat

Hihetetlenül kompakt a box kamera sorozat. Mindössze 54x32x114 mm méretekben benne van az integrált 2,7 mm fókusztávolságú, 96° látószögű optika. A dómkamera sorozat szintén „japán” méretekkel bír : a 120 mm átmérőjű aljzat közepén, egy fél golflabda méretű félgömbben található, a kamera és az optika. Az aljzat és a félgömb együtt 54 mm „magas”. A professzionális fényképezőgépek technológiáját használva éri el a CANON, hogy 90° feletti látószög esetén sem lesz hordótorzítás.

canon VB-M42 black

SSC funkció

Az SSC funkció minden, a képen látható személyre-tárgyra beállítja az optimális fényerőt, ezáltal a képek tisztán és a legnagyobb részletességgel és optimális kontraszttal tudnak megjelenni A kép túl sötét és túl világos részei is, részlet gazdag módon válnak láthatóvá. A képen lehetőség van megkülönböztetni fényes és sötét területeket és azok részleteit. Ez a funkció különösen fontos olyan helyzetekben, ahol a fény a megfigyelt tárgy hátteréből származik (pl ablakok, ajtók).

canon VB-S900FIntelligens elemzési funkciók

A CANON biztonsági IP kamerái a csúcsminőségű megfigyelési szolgáltatások és a részletes képek mellett, akár 15 intelligens elemzési funkciót is biztosítanak.. A kamerák mindegyike beépített, fedélzeti video elemző funkciókkal van ellátva .
* Mozgó célpont érzékelése.
* Elhagyott tárgy érzékelés.
* Elmozdított tárgy érzékelése.
* Kamerát érő külső beavatkozás érzékelése ( lefestés/letakarás )
* Fejlesztett Vonalon áthaladás érzékelése ( irány érzékeléssel )
* Elhaladó objektumok észlelése.
* Intelligens Hangerő Érzékelés.

kapcsolódó cikkek:

Bosch intelligens IP videomegoldások II. rész

Új hír a Samsung Techwin WiseNetIII termékeiről

Merre tart a videomegfigyelés 2014-ben?

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?