Az Axis piacra dob egy kompakt külső kamerát a közlekedéshez kapcsolódó megfigyelésekhez

A közlekedési ipar számára optimalizált technika megfelel az ipari szabványoknak. A kamerát kifejezetten buszok, vonatok és szállítójárművek oldalnézeti megfigyelésére tervezték, de használható a járművek karbantartási igényeinek azonosítására is, ilyen például az áramszedő kollektor szalagkopásának észlelése.

Forrás: Axis communications

Forrás: Axis Communications

Az új fejlesztésben az Axis kiváló képminőséget kínál HDTV 1080p felbontásban, a Forensic WDR segítségével pedig színvonalas minőségű képeket biztosít fénykontrasztos környezetben is. A Plus Lightfinder technológia lehetővé teszi, hogy éles, színes képeket küldjön rossz fényviszonyok mellett. Beépített IR megvilágítással – az Axis szerint – teljes sötétségben történő megfigyelésre is használható.

A legfontosabb jellemzők az EN50155 és az EN45545-2 szabványoknak való megfelelés; IR megvilágítás és EIS; fénykereső és törvényszéki WDR; alacsony késleltetési mód.

A robusztus termék továbbfejlesztett olyan biztonsági funkciókkal is rendelkezik, mint például az aláírt firmware és a biztonságos indítás az illetéktelen hozzáférés megakadályozása. Továbbá sokkérzékelés értesítést küld a kamera rongálásos kár érzékelés esetén.

Forrás: Axis Communications

Hozzászólások