A Dallmeier kamera összehasonlító szimulátort fejlesztett segítve a jobb áttekinthetőbb képalkotást

A Dallmeier nemrég mutatott be egy interaktív szimulátort a megapixeles, a PTZ és a multifokális érzékelő technológiák összehasonlítására. A szimulátor lehetővé teszi a végfelhasználók, a telepítők és az érdeklődők számára, hogy összehasonlítsák a különféle kameratechnológiákat a „Panomera” effektus módszerével.

Forrás: securityworldmarket.com

Forrás: securityworldmarket.com

A maximális áttekintés és a kiváló minőségű képalkotás biztosítása számos olyan általános kameratechnológiának mint a megapixel, PTZ, vagy többérzékelős kamerák, jelentős kihívást jelent. Különösen a zoom műveletek során kerül gyakorta valami hátrányba a minőség rovására. A Dallmeier szerint ez vagy az alapvető részletfelbontás (megapixeles és többérzékelős kamerák), vagy az áttekintés (PTZ) területén jelentkezik. Ennek eredményeként a képek gyakran nem használhatók, vagy a releváns jeleneteket egyszerűen egyáltalán nem, vagy csak hiányosan rögzítik.

Panomera szimulátor

Az új és interaktív Panomera szimulátorban a szabadalmaztatott multifokális érzékelő technológiája megoldja ezt a problémát: Akár nyolc különböző fókusztávolságú (“multifocal”) érzékelő rögzíti nagy felbontással mind a közeli, mind a távoli képterületeket. Ezután egy intelligens szoftver fut, egyesítve a kamera optikából az egyes képeket, így a felhasználók akár nagy területeket vagy nagy távolságokat is képesek rögzíteni állandó, pontosan meghatározható minimálisan szükséges felbontással.

Forrás: securityworldmarket.com

Forrás: securityworldmarket.com

Az ügyfelek számára az előny a helyzet sokkal jobb áttekintése, az egyidejű hozzáférés képesség a sok, egyébként különböző paraméterekkel rendelkező kameraképhez és így, a jobb elemzési képesség a térbeli környezet nagy felbontású megjelenítésének köszönhetően, még nagyon nagy területeken is.

A Panomera kamerarendszer így sok hagyományos kamerát helyettesít és jelentősen csökkenti a szükséges infrastrukturális működési költségeket. Referenciaként a világ számos ipari vállalata mellett, a Dallmeier megemlíti a technológia további sok sikeres alkalmazásait, ideértve a tizenkét orosz stadionból kilencet a 2018-as FIFA világbajnokságon, számos Premier League klubot, városi alkalmazásokat Németországba és világszerte a Panomera technológiát használó reptereket.

Forrás: securityworldmarket.com

Hozzászólások