Vezeték nélküli HDTV kamera

HDTV minőségű vezeték nélküli kamera, amely könnyen felszerelhető és ára is kedvező. Az Axis M1004-W hálózati kamera tökéletes megoldást jelent kisebb alkalmazásokhoz: a lakosság számára, boltokba, irodákba, vendéglátóhelyekre.

 

Az Axis M1004-W beltéri, vezeték nélküli kamerája olyan helyekre ajánlott, ahol a költség és rendszer rugalmassága kulcsfontosságú. A hálózati kamera egyszerűen telepíthető a „One Click Camera Connectionnek”, az Axis egyedülálló kapcsolódási módszerének köszönhetően. Emellett a Wi-Fi Protected Setup protokoll használata leegyszerűsíti a logikai biztonsági beállításokat a vezeték nélküli hálózatokban. A telepítő ezzel időt takarít meg, és könnyen állíthat be nagy biztonságú hálózatot Wi-Fi-vel lefedett területeken, ahol az Ethernet kábelezés nem lehetséges.

 

A WLAN párosítás könnyen megoldható nagy biztonsággal és felhasználóbarát módon egy nyomógomb segítségével. Mindemellett a kamera a HDTV videojelet megbízhatóan továbbítja a vezeték nélküli hálózaton.

Az M1004-W hálózati kamera együttműködik az Axis Video Hosting Systemmel egy kattintással biztosítva a kamera csatlakozását és képének hosztolását. Továbbá rendelkezik ki-bemeneti csatlakozással (1 bemenet, 1 kimenet), amely lehetővé teszi különböző eszközök, például érzékelők, külső relék (ajtónyitásra, lámpakapcsolásra) csatlakoztatását.

Axis M1004-W beltéri, vezeték nélküli HDTV-kamera

Az AXIS M1004-W további jellemzői:

  • 1280 × 800 pixel felbontás, progresszív letapogatás, HDTV színhűség, full frame rate és 16:9 képformátum
  • több H.264 videostream
  • Axis Corridor Format (kép elforgatása)
  • ki- és bemeneti csatlakozások
  • NAS-rögzítés támogatása
  • Wi-Fi IEEE802.11b/g/n támogatása
  • Wi-Fi Protected Setup Protocol (WPS) támogatása

 

Az M1004-W kamerák az ADP (Axis Development Partner Program) eredményeként együttműködnek a legtöbb gyártó videomenedzsment alkalmazásaival, továbbá természetesen az Axis Camera Stationnel. Támogatják az Axis Camera Companion, Hosted Video alkalmazásokat, valamint az ONVIF-et a szélesebb körű integráció érdekében.

Az M1004-W várhatóan 2013 második negyedévétől lesz kapható az Axis disztribúciós hálózatán keresztül.

Forrás: Axis

Axis M1004-W beltéri, vezeték nélküli HDTV-kamera

 

Vélemény, hozzászólás?