Számos helyszín egyidejű kezelése a Paxton10 beléptető új frissítésével

Újabb frissítés érhető el a kombinált videókezelő és beléptető platform, a Paxton10 portfolióban. A Paxton új fejlesztésével az adminisztrátorok nagyszámú objektumot kezelhetnek városokban, országokban és kontinenseken.

Forrás: Paxton

Forrás: Paxton

A rendszer az Egyesült Királyságban való 2019-es kezdeti bevezetése után most Írország, Franciaország, Németország, Skandinávia, Dél-Afrika, a Benelux államok és az Egyesült Államok ügyfelei számára is elérhető.

A rendszert mindig a telepítők és a végfelhasználók valós idejű visszajelzései alapján fejlesztik és frissítik. Célja, a rendszer jövőbeni potenciáljának maximalizálása a több fiókkal rendelkező vállalatok, valamint az állami intézmények, például iskolai központok vagy egészségügyi intézmények stb. esetében. A Paxton10 jelen fejlesztése támogatja a több telephely egyidejű kezelését is.

A Paxton10 felhőszolgáltatásokkal akár 100 objektum is kezelhető egyetlen szerverről. Az objektumok felhasználóbarát, webalapú szoftverrel történő összekapcsolásához aktiválási kódot használnak a vezérlőeszköz azonosításához a rendeltetési helyen, a többit pedig a rendszer automatikusan elvégzi.

A rendszer többhelyes funkciója perceken belül telepíthető minden nagyobb műszaki ismeret nélkül. Ehhez sem VPN, sem további infrastruktúra nem szükséges. A több telephely funkció semmilyen módon nem befolyásolja egyetlen Paxton10 rendszer kapacitását, amely akár 1000 ajtót és 1000 kamerát is képes támogatni. Ezenkívül az ingatlankezelők akár 50 000 felhasználót is felvehetnek a rendszerbe anélkül, hogy további licencdíjakat kellene fizetniük.

Forrás Paxton, Git Sicherheit

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások