Utolsó harmadába érkezett az LDSZ 12 helyszínből álló Roadshow sorozata

Utolsó harmadába érkezett az LDSZ Kft. 12 helyszínből álló Roadshow sorozata, melynek alapgondolata az IoT (Internet of Things – A dolgok Internete), fogalmának, jelenlegi és jövőbeni biztonságtechnikai szerepének ismertetése az LDSZ által forgalmazott IoT eszközök által.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

2018.04.17-én a Kaposvári érdeklődők számára mutatták be egy közel négy órás bemutató és kötetlen beszélgetések során az általuk forgalmazott, a videós riasztáshitelesítésre alkalmazható új vezetékes és vezeték nélküli, IoT alapú eszközeiket, szolgáltatásaikat, valamint házvezérlési (Smart Home) eszközeiket.

A megjelent érdeklődők számára számos, egyszeri, engedményes ajánlatot is tettek. A teljesség igénye nélkül említve, jelentős kedvezményt biztosítva minden résztvevőnek felajánlottak egy iQA-7161WL-SET2 készletet, melynek értéke 69.990 Ft + ÁFA, és amelyet a rendezvény napján 34.990 Ft + ÁFÁ-ért, egy JABLOTRON JA-VV1 videos riasztáshitelesítésre alkalmas kittet, amelynek értéke 127.990 Ft + ÁFA, és amit 79.990 Ft + ÁFÁ-ért, továbbá egy TELL GSM Adapter2 PRO – 2G.IN4.R1 GSM/GPRS kommunikátort, melynek értéke 31.000 Ft + ÁFA, és a résztvevők a rendezvény napján 16.430 Ft + ÁFÁ-ért vásárolhatták meg.

A Roadshow következő állomásairól az LDSZ Kft. honlapján tájékozódhat.

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások