International Security Week – online konferencia november 30-december 3.

Az International Security Week online konferencia 3. napját a ZNZ egyik partnere, a Human Security Radar forgalmazója, az Apstec Systems szponzorálja. Az esemény biztonságos online térben zajlik, bárki csatlakozhat, a regisztráció ingyenes.

international-security-week

Mi az az International Security Week?

A virtuális esemény a biztonsági szakma kínálatának alapértékeit (együttműködés, innováció és minőségi tartalom) támogatja. Négy napon keresztül rangos szakmai szereplőket hallgathatunk a kormányzati, ipari és egyetemi szektorból, akik szaktudásukat osztják meg napjaink biztonsági, kiber és egyéb fenyegetettségei kérdéseiben.

Soha nem volt még fontosabb az összetartás a biztonságosabb környezetért, mint most a pandémiás időszakban. Fontos, hogy összehangoltan cselekedjünk, megértsük a szektor szereplőinek különböző igényeit, szempontjait, hogy lépést tartsunk a technológiai újításokkal és az új eljárásokkal, hozzájárulva biztonságos környezet megteremtéséhez.

Miért érdemes regisztrálni?

Ingyenes szakmai tartalmakért online térben lehet csatlakozni 2020.11.30-12.03 között. Az első napon a nemzetközi biztonsági helyzetről, a másodikon a kiber fenyegetésekről, a harmadikon a tömegek és a kritikus infrastruktúrák védelméről, a negyediken pedig a tömeges fenyegetések megelőzéséről és kezeléséről lesz szó.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

Melyik előadást érdemes meghallgatni?

December 2-án, 12:05 perctől az Apstec képviselője a személyátvilágítás kérdéséről beszél majd a pandémiát követő időszakban. A hagyományos személyátvilágításnak új szintre kell lépnie, olyan megoldás kell, amely alkalmazásával jobban betartható a társadalmi távolságtartás és így fertőző betegség veszélye nem fenyegesse se az átvizsgált személyeket sem a személyzetet. Az Apstec megmutatja, hogy a Human Security Radar testszkenner ebben hogyan segít.

Regisztráció

IMG_4870

ZNZ-logo

www.znz.hu

Hozzászólások