Új GeoVision video szerver. Analog kamerák integrálása IP megoldásokba.

Amennyiben rendszerünkben továbbra is jelen vannak HD-TVI / AHD vagy sima analóg szabványú kamerák és szeretnénk továbbfejleszteni egy gyorsabb, gazdaságosabb IP alapú megoldásra, úgy javasolt a GeoVision új videó szervereinek használata. Gyors és gondtalan telepítésével, egy eszközzel kezelhetjük az AHD, illetve HD-TVI és analóg kameráinkat.

Forrás: GeoVision Hungaria Kft.

Forrás: GeoVision Hungaria Kft.

GeoVision video szerver képességek:

  • Az analóg videó jelek (CVBS, TVI vagy AHD) konvertálása digitális stream-re, amelyeket ezután IP-alapú hálózaton, például LAN-on, intraneten vagy az interneten keresztül küld tovább. Sok más video szerver csak egy videó formátumot támogat, de a GeoVision video szerverek egyidejűleg támogatják mind a TVI, mind az AHD-t. Ez nagyban segíti a rugalmasabb telepíthetőséget, ezzel széleskörű integritást elérve.
  • Helyi tárhely bővítése; a video szerver támogatja a külső tároláshoz az USB HDD-t (akár 6TB-ig) és a távoli megtekintést, ami további tárolási lehetőséget biztosít.
  • Kompakt méret: kis zárt helyre is telepíthető.
  • Járművek kezelése az úton; támogatja a GPS funkciót (opcionális).
  • Felprogramozhatjuk, hogy nyisson ajtót, indítson riasztást vagy úgy, hogy kommunikálhasson a be és kimeneti audio és beépített mikrofon segítségével.
  • Idegen VMS rendszerek támogatása ONVIF protokoll segítségével.
Forrás: GeoVision Hungaria Kft.

Forrás: GeoVision Hungaria Kft.

A GeoVision videószervere analóg video rendszert alakít át hálózati videó rendszerré. Az ügyfelek mostantól kezelhetik és megtekinthetik az élő videókat a videómegfigyelő szoftver segítségével bármely helyi vagy távoli számítógépen azonos hálózaton belül. Az olyan helyek esetében, ahol analóg kábelek még mindig működnek és használatban vannak, a GeoVision videószervere jó választás lehet.

Forrás: GeoVision Hungária Kft.