Irisity IRIS+ AI-alapú videóelemző megoldás

Az Irisity bemutatja az IRIS+-t, a mesterséges intelligenciával hajtott videóelemző megoldását. Az IRIS+ egyesíti az Irisity „viselkedéselemzési szakértelmét” az Agent Vi platformjával a méretezhető elosztott elemzésekhez. A platformot úgy tervezték, hogy a jövőben támogassa a testreszabást és a fejlettebb iparág-specifikus vertikális ajánlatokat.

Forrás: irisity.com

Az IRIS+ kiterjeszti az Agent Vi innoVi és az Irisity Iris platformjainak mesterséges intelligencia képességeit széles objektumosztályozással a pontosság emelése érdekében a kihívásokkal teli környezetekben – mondja a vállalat. A rugalmas és méretezhető analitikai megoldásnak tervezett, az általánosan használt analitika fejlett változatait magában foglaló platform egyszerűbb felhasználói élményt és új statisztikai funkciókat is kínál. Eközben egy új tervezési eszköz lehetővé teszi az integrátorok és a végfelhasználók számára, hogy egyedi igények alapján oldják meg IRIS+ telepítéseiket.

Az IRIS+ „minden méretű” telepítést támogat, és tetszőleges számú kamerához alkalmazható. Magas rendelkezésre állása és teljes redundanciája korlátozza a rendszerleállás, vagy adatvesztés lehetőségét. A zökkenőmentes automatizált biztonsági mentések, frissítések, a hét minden napján 24 órában elérhető hálózat és a kamera állapotfigyelése leegyszerűsíti a kezelési és szolgáltatási követelményeket. A megoldás felhőalapú és helyszíni környezetben is elérhető.

Forrás: irisity.com

Forrás: irisity.com, ifsecGlobal

Hozzászólások