Gyártófüggetlen integrációs megoldás az Aspectisnél

A Gamanet a.s. társaság által fejlesztett C4 rendszer olyan gyártófüggetlen fizikai integrációs megoldást nyújt, amely a fizikai biztonsági környezetben képes egységesített végpontkezelést biztosítani. A rendszer nyitottsága lehetőséget teremt arra, hogy az Aspectis Kft. által képviselt videós- és beléptető megoldások (hardverek, szoftverek) egy rendszerben üzemelve komplex fizikai rendszerintegrációt nyújtsanak.

Forrás: gamanet

Forrás: gamanet

Az megoldás méretezése, tervezése és implementálása mellett az Axis, Hanwha, Milestone, Paxton, 2N, Milestone és Wave VMS rendszerekhez drivereket is biztosítunk, s így egy átfogó biztonsági incidenskezelést teszünk lehetővé, amely költséghatékony rendszerüzemeltetést nyújt.

A rendszer olyan automatizmusok létrehozását is megvalósítja, amelyek az üzemeltetés hatékonyságát növelik, valamint az egységes adatbázisban való eseménytárolás számos biztonsági auditnak nyújt megfelelő információt.

Moduláris felépítésből következve minden kis-, közepes- és nagyvállalati környezetben való telepítésre ajánlott, akár egész országos lefedettséget biztosítva a berendezések központi kezelésére.

Konzultációért vegye fel velünk a kapcsolatot a c4@aspectis.hu. email címen, és szívesen bemutatjuk, hogy a C4 miként nyújt inhomogén gyártói környezetben egy átlátható, költséghatékony és gyors rendszerüzemeltetési lehetőséget!

Forrás: aspectis.hu

Hozzászólások