Az Axis felveszi a Camera Station Secure Entry programot a videokezelő szoftverébe. – Bővülő központi vezérlési lehetőségek

Az Axis Camera Station (ACS) sok éven keresztül lehetővé tette lehetővé a kiskereskedelmi, egészségügyi vagy ipari felhasználók számára, hogy intuitív felhasználói felületen keresztül vizualizálják és kezeljék a rendszerhez csatlakoztatott összes hálózati kamerát. Annak érdekében, hogy a szoftver lépést tudjon tartani az IP termékek növekvő portfóliójával (beleértve az audio megoldásokat, a radartechnikát és a testen viselt kamerákat), az ACS további fejlesztése érhető el. Az ACS Secure Entry segítségével az IP-hozzáférés-vezérlés és a hálózati kamerák könnyen, központilag, egyetlen platformon egyesíthetők.

Forrás: Axis Communications

Forrás: Axis Communications

A jövőben az Axis Camera Station Secure Entry átveszi az épületek és helyiségek beléptetés-ellenőrzésének fő funkcióit a vállalatoknál

A szoftver megkönnyíti a kártyatulajdonosok és csoportok kezelését, valamint a menetrendek, helyek és felhasználói engedélyek hozzáférési szabályainak kialakítását. Ezenkívül lehetővé teszi az ajtók és zónák konfigurálását, többszintű hitelesítést és több kártyaformátum használatát. Különböző felhasználói csoportok különböző célokra használhatják a rendszert: A recepció személyzete például ideiglenes hozzáférési adatokat hozhat létre, míg más alkalmazottak a rögzített videomegfigyelési eseményeket ellenőrizhetik.

A szoftver segítségével a biztonsági személyzet az összes videomegfigyelési és beléptető funkciót elvégezheti egy központi interfészen.

Ritkán használt bejáratok esetén vagy a munkaidőn kívüli időszakokra videofelvételeket, figyelmeztetéseket és egyéb intézkedéseket lehet kezdeményezni. A túl sokáig vagy erőszakkal nyitott ajtókhoz valós idejű értesítés állítható be a biztonsági személyzet számára. A különleges események további intézkedéseket válthatnak ki, például rögzített hangos bejelentések lejátszása vagy videók rögzítése. Az épület biztonsági személyzete a központi interfészt is használhatja az emberek hozzáférésének bármikor történő kezelésére, összehasonlítva a belépő személy élő videóit a kártyabirtokos fényképével.

A megoldás akár 128 ajtó és 10 000 kártyatulajdonos számára is optimalizálható és kártyatulajdonosonként több hozzáférési adatot is támogat. A webalapú felület megkönnyíti a felhasználók hozzáadását. Amikor a rendszer az összes adatbázist szinkronizálja az A1601 hálózati ajtóvezérlővel, az összes hozzáférés-vezérlési döntést helyben, a periférián hozza meg. Az ajtó mindig működik, függetlenül a hálózat vagy a szerver állapotától. Az ACS Secure Entry titkosított kommunikációval is működik, az adatok lehető legjobb védelme érdekében. Szünetmentes tápegység (UPS) használata esetén a rendszer áramkimaradás esetén is működőképes marad.

Forrás: Axis Communications, Git- sicherheit

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások