Egyetlen kulccsal a főbb belépési pontokon az Evva új mechanikus zárrendszerével

Az Akura 44 olyan mechanikus hozzáférési rendszer, amely rugalmas módon felel meg a modern lakóépületek biztonsági követelményeinek – összegzi Alexander Scharinger termékmenedzser. A gyártó legújabb terméke opcionális másolásvédelmének köszönhetően, a beléptetés biztonsági szintje szükség szerint változtatható.

Forrás: Evva

A nehéz kulcskarikák mára elhagyhatók, mert az Akura 44 -nél mindössze egyetlen kulccsal zárható a ház bejárati ajtaja, postafiókja, szeméttárolója, garázsa és szükség esetén a pincerekesz is (a saját lakáson kívül). És ha szükséges, az Evva elektronikával való kombináció is könnyen megvalósítható – így kontrolálható a be és kiléptetés folyamata is. A kombinációs kulcsnak köszönhetően mind az elektronikus, mind a mechanikus hozzáférésű alkatrészek blokkolhatók.

Hengerek széles választéka

A rövid henger, amelyet kifejezetten a lakóépületekben gyakori ajtószerkezetekhez alakítottak ki, nem tesz kompromisszumot a biztonságban sem. Ezt a beépített fúrás elleni védelem és az összes védőelem rögzítése biztosítja. A klasszikus karos henger könnyen integrálható a zárszerkezetbe üzenetládákban vagy postafiókokban.

Forrás: Evva

Az Akura 44 külső henger is biztonságot nyújt, mivel a lakásajtók további biztonsági intézkedései megnehezítik a nemkívánatos belépést. A kulcsos kapcsoló pedig könnyen felszerelhető elektromos működtetésű berendezésekhez, például árnyékoláshoz vagy redőnyhöz a földszinti helyeken.

Új módszerek a gyártásban

Az Evva emellett új szintre emeli a gyártási folyamatot újonnan épült csarnokaiban, a cég bécsi központjában, Meidlingben. A gyártósorokat és folyamatokat részletesen kidolgozták és testre szabták az Akura 44 számára. Ennek az optimalizálásnak köszönhetően a kezdetektől fogva havonta több mint 6000 cilindert lehetett gyártani, de a maximális gyártási kapacitás még messze van.

A cég szerint „ A teljesen új, különböző hosszúságú alkatrészeket tartalmazó, rugalmasan kombinálható modulrendszer az egyszerű összeszereléssel kombinálva, különösen alkalmas a lakóépületek egyedi igényeihez .

Napjainkig, több mint 600 partner biztosítja az új Evva rendszer nemzetközi forgalmazását.

Forrás: Git Sicherheit

Hozzászólások